Fotbal intern

FCSB vrea un portar care a fost refuzat de echipa care ocupă ultimul loc în Bulgaria

05.02.2019 | 09:18
FCSB vrea un portar care a fost refuzat de echipa care ocupa ultimul loc in Bulgaria

Victor Rîmniceanu, portarul despre care FANATIK a anunțat că este dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost refuzat în iarnă de echipa care ocupă ultimul loc în clasamentul campionatului din Bulgaria.

Cristi Bălgrădean a greșit la golul înscris de Dunărea Călărași în etapa 22 din Liga 1 Betano, scor 1-1, iar Gigi Becali a anunțat că Andrei Vlad o să fie titularizat până va găsi un bun înlocuitor pentru poarta vicecampioanei României. Astfel, latifundiarul din Pipera s-a orientat către Victor Rîmniceanu, fost portar la FC Viitorul Constanța, Dinamo și Sepsi OSK.

Portarul Victor Rîmniceanu a fost refuzat de echipa care ocupă ultimul loc în Bulgaria

În vârstă de 28 de ani, Victor Rîmniceanu este fără angajament de pe 1 iulie 2018, iar ultimul său meci oficial a avut loc pe 17 martie 2018, în perioada când juca pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Acesta a bifat 6 prezențe în tricoul echipei pregătite de Eugen Neagoe, iar apoi a fost dat afară. Mai mult, în luna noiembrie a anului 2018, presa din Bulgaria anunța că Victor Rîmniceanu a fosta aproape de Vereya, echipa care ocupă ultimul loc în clasamentul din Bulgaria, dar negocierile nu s-au finalizat.

Victor Rîmniceanu în momentul în care a fost prezentat la Dinamo
Victor Rîmniceanu în momentul în care a fost prezentat la Dinamo

Victor Rîmniceanu și-a dorit cu insistență să meargă la FCSB și anul trecut, atunci când Florin Niță s-a transferat în Cehia. Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani i-a trimis un mesaj lui Gigi Becali în care îi promitea că îl va ajuta să câștige titlul cu FCSB. Afaceristul a dezvăluit mesajul primit de la goalkeeperul trecut pe la Dinamo, Viitorul Constanța și Sepsi OSK. “Rîmniceanu mi-a dat mesaj și mi-a zis: Nea Gigi, transferă-mă la Steaua că te fac campion, cum am făcut-o pe Viitorul.”

A câștigat titlul cu Viitorul

Cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, Victor Rîmniceanu a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Turnu Severin, Petrolul Ploiești, CS Otopeni, Dinamo, Concordia Chiajna, Viitorul Constanța și Sepsi OSK. Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani a câștigat titlul de campion al României cu gruparea antrenată de Gică Hagi în sezonul 2016 – 2017.