L-a IRITAT pe Reghe! Ce a păţit în DIMINEAŢA ASTA!

Daniel Vlad   
în Casa Pariurilor Liga 1
29/04/2014, 10:16
L-a IRITAT pe Reghe! Ce a păţit în DIMINEAŢA ASTA!

UPDATE 10:08. Jucătorii şi staff-ul Stelei s-au reunit în această dimineaţă la stadionul din Ghencea, iar tehnicianul a purtat o discuţie cu Mihai Pintilii, ca urmare a declaraţiilor date de fotbalist după partida cu FC Braşov, cînd a afirmat că îşi doreşte să intre mai devreme în vacanţă, odată ce Steaua va deveni matematic campioană.

“Pinti, tu eşti căpitanul echipei, de la tine am pretenţii. Te rog, fii mai atent ce declari pe viitor pentru că, ştii foarte bine, la Steaua vreau ca toată lumea să fie concentrată pînă la final”, i-a spus Reghecampf mijlocaşului.

–––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 22:40. La “sugestia” lui Pintilii cu vacanţa venită mai repede, Laurenţiu Reghecampf a fost dur: “Pintilii nu e el antrenorul, el este doar jucător. Nu vom da vacanţă, nu avem cum. Vom încerca să cîştigăm fiecare meci. Mai avem de jucat şi finala Cupei României. În plus, avem mulţi jucători cu cartonaşe şi mulţi suspendaţi la fiecare meci”

 

Mihai Pintilii era la sfîrşitul meciului cu FC Braşov extrem de mulţumit de rezultatul echipei sale (3-0), fiind convins că mai este doar o chestiune de timp pînă cînd Steaua va fi din nou campioană.

“A ieşit bine, una peste alta, avem nouă puncte avans şi sper că în cel mai mai scurt timp o să fim campioni. Sper că băieţii vor cîştiga şi fără mine, chiar dacă sînt căpitan.  Sper că la sfîrşitul sezonului vom cîştiga şi cupa, personal nu ştiu de cînd Steaua nu a mai cîştigat eventul, cred că de vreo 15-17 ani, nu ştiu exact. Dacă la sfîrşitul acestui sezon va veni pe adresa o ofertă de transfer, atunci va fi perfect pentru mine, dacă nu atunci asta e şi mai rămîn şi în continuare în Ghencea. În seara asta am făcut un meci perfect şi eram sigur că o să cîştigăm chiar dacă am ratat şi un penalty”, a spus Pintilii.

Aproape de un nou titlu, Mihai Pintilii visează deja la vacanţă: “Cu cît sîntem mai repede campioni, cu atît intrăm în vacanţă mai repede. Nu ştiu dacă mister o să vrea, dar noi sperăm. Vrem să cîştigăm următoarele două meciuri ca să fim matematic campioni”.

Închide ×