Fotbal international

Fiesta pe Parc des Princes! Cum a sărbătorit PSG calificarea în semifinalele Champions League. Video

14.04.2021 | 09:23
Fiesta pe Parc des Princes Cum a sarbatorit PSG calificarea in semifinalele Champions League Video
Fiesta pe Parc des Princes! Cum a sărbătorit PSG calificarea în semifinalele Champions League. Video. FOTO: Twitter PSG
ADVERTISEMENT

Reeditarea finalei UEFA Champions League din 2020, PSG – Bayern Munchen s-a terminat cu scorul general de 3-3, însă, de această dată parizienii au fost cei care au declanșat fiesta. Grație golurilor marcate în deplasare, Neymar, Mbappe și ceilalți au eliminat ”mașina de goluri” bavareză.

Succesul din manșa tur, de pe Alianz Arena, scor 3-2 pentru PSG, nu a putut fi anulat de campioana Europei, în disputa de pe Parc des Princes. Francezii au avut un meci complicat, în care Neymar a dat recital de ratări, iar Choupo-Moting a înscris unicul gol al întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Eșecul la limită a fost sărbătorit cum se cuvine la vestiare, printr-o explozie de bucurie. Mbappe, Kimpembe și Gueye au fost în centrul atenției.

Parizienii s-au urcat și au cântat pe mese după ce au eliminat-o pe Bayern

PSG s-a revanșat în fața lui Bayern, după eșecul din ultima finală a Ligii Campionilor. Chiar dacă nu au câștigat manșa retur din sferturi, parizienii au avut motive întemeiate să sărbătorească și au făcut-o ca și cum ar fi câștigat trofeul.

ADVERTISEMENT

Pe contul oficial de Twitter al clubului de pe Parc des Princes au apărut, puțin după miezul nopții și primele imagini ale bucuriei lui Mbappe și colegilor lui.

Atacantul de 22 de ani a dat startul fiestei. În doar câteva secunde i s-au alăturat și alți coechipieri, care au cântat și au dansat pe mese. Nu a curs șampania, dar nici nu s-a făcut economie de lichide.

ADVERTISEMENT

Neymar, ghinionistul se serviciu

PSG a trecut de principala favorită la câștigarea trofeului Ligii Campionilor, Bayern Munchen, și își va afla adevrsara din penultimul act al celei mai importante întreceri continentale intercluburi, miercuri seara, la capătul întâlnirii de pe Signal-Iduna Park, dintre Borussia Dortmund și Manchester City.

Chiar dacă nu a câștigat meciul cu Bayern, PSG a arătat forță, creându-și mai multe ocazii la poarta lui Neuer. Ghinionistul de serviciu a fost Neymar care a ratat din toate pozițiile, luând la țintă și barele porții adverse.

ADVERTISEMENT

Golul lui Choupo-Moting, din minutul 40, a mai echilibrat balanța, dar, per ansamblu, PSG a meritat calificarea în careul de ași. Meciurile din semifinale sunt programate pe 27 aprilie, respectiv 4 mai.

ADVERTISEMENT