Carousel hot news

Un tricolor, mai bun ca Messi în jocul FIFA 18. În 2014 s-au duelat

FIFA 18 este cel mai aşteptat joc de fanii fotbalului din întreaga lume. Jocul video este apreciat pentru acurateţea graficii, dar şi pentru că fotbaliştii au rating-uri cât mai aproape de...
21.09.2017 | 20:14
Un tricolor, mai bun ca Messi în jocul FIFA 18. În 2014 s-au duelat

FIFA 18 este cel mai aşteptat joc de fanii fotbalului din întreaga lume. Jocul video este apreciat pentru acurateţea graficii, dar şi pentru că fotbaliştii au rating-uri cât mai aproape de valoarea reală a jucătorilor. Liga 1 Betano nu este przentă nici în ediţia din acest an, însă există posibilitatea ca prima ligă din România să apară în ediţia de anul viitor. 

Suporterii din ţară trebuie să se mulţumească doar cu fotbaliştii români care joacă în campionatele din Europa. Creatorii jocului FIFA 18 au anunţat ce rating-uri au jucătorii, iar fanii din România au avut parte de câteva surprize. Cel mai bine cotat român este Radu Ştefan, cu un rating de 79. Fundaşul lui Lazio este la egalitate cu Florin Andone, jucătorul lui Deportivo La Coruna. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Când apare FIFA 18 în România

În top 10 al fotbaliştilor români se mai regăsesc Vlad Chiricheş, Alexandru Maxim, Nicuşor Stanciu, Alexandru Chipciu, Eric Bicfalvi, Gabriel Torje, Mihai Răduţ şi Bogdan Stancu. Alex Maxim este singurul fotbalist din România care are cinci stele la skill, o categorie unde este la egalitate cu Neymar, Cristiano Ronaldo sau Paul Pogba. Astfel, fotbalistul lui Mainz este peste Lionel Messi, argentianul având doar patru stele pentru skill. Alex Maxim şi Lionel Messi s-au întâlnit în martie 2014, în meciul România-Argentina 0-0.

FIFA 18 va fi lansat pe 29 septembrie pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch şi PC. În urma unui parteneriat încheiat cu Federaţia Română de Fotbal, echipa naţională a României va fi inclusă oficial în FIFA 18. Studioul a licenţiat echipamentele şi stema naţionalei, dar şi alte elemente specifice pe care naţionala le mai are: tribune cu suporteri îmbrăcaţi în tricourile echipei, bannere specifice României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri