Fotbal international

FIFA 19 demo a fost lansat! Download FIFA 19 pe PC sau PS4 aici!

14.09.2018 | 12:10
Varianta demo a jocului de fotbal FIFA 19 a fost lansată

Varianta demo a jocului de fotbal FIFA 19 a fost lansată. Aceasta poate fi descărcată atât pe console (Playstation şi Xbox) cât şi pe PC. FIFA 19 va fi lansat oficial în data de 28 septembrie, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Potrivit introducerii cu care este prezentat jocul pe platforma Playstation, ”FIFA 19 oferă o experienţă de calibrul unui campion atât pe teren cât şi în afara lui. Există modalități noi și de neegalat de a juca, inclusiv un final dramatic pentru povestea lui Alex Hunter în The Journey: Champions, un nou mod în populara FIFA Ultimate Team și multe altele. Campionii cresc în FIFA 19”.

Varianta demo a jocului FIFA 19 poate fi descărcată gratuit pentru PC

Varianta demo a jocului de fotbal FIFA 19 a fost lansată și poate fi descărcată gratuit pentru PC, dar EA Sports a avut unele probleme, utilizatorii neputând ore bune să descarce jocul. Cei mai buni jucători, la egalitate, din noua variantă vor fi Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, cu 94 de puncte.

Anul trecut, portughezul avea acelaşi rating, în timp ce argentininaul era evaluat la 93. Cei doi fotbalişti sunt urmaţi, în top 10, de Neymar (92), Kevin De Bruyne (91), Luka Modric (91), Eden Hazard (91), Sergio Ramos (91), Luis Suarez (91), David De Gea (91) și Toni Kroos (90). La polul opus se află Pierce Phillips, jucător legitimat la Cork City (Irlanda), care are un rating de 47, fiind printre cei mai slabi fotbalişti din FIFA 19. Mijlocaşul de 19 ani ocupă această poziţie, destul de neplăcută, împreună cu alţi 13 jucători.

Click pe imaginea de mai jos pentru a merge pe platforma Origin. De aici poți downloada gratuit jocul FIFA 19, varianta demo. Tot de aici poți precomanda celebrul joc video ca să-l ai la dispoziție imediat după ce este lansat, pe 28 septembrie.

Download FIFA 19 DEMO
Descarca gratuit noul FIFA 19, varianta DEMO

Cât costă jocul FIFA 19

Jocul FIFA 19 va putea fi cumpărat în trei variante, iar costurile diferă. Cea mai scumpă variantă va fi ”FIFA 19 Ultimate Edition”, care va costa 89,99 de dolari. Celelate două variante de joc sunt puțin mai ieftine: ”FIFA 19 Champions Edition” va costa 71,99 de dolari, iar ”FIFA 19 Standard Edition” va putea fi descărcată pentru 53,99 de dolari.

Varianta demo a jocului de fotbal FIFA 19 a fost lansată
Varianta demo a jocului de fotbal FIFA 19 a fost lansată

CFR Cluj este singura echipă din Liga 1 Betano care a fost introdusă în jocul FIFA 19. Anul trecut, FCSB a fost prezentă în jocul PES 2018, când a participat în faza grupelor din Europa League, competiţie care putea fi jucată în acest joc video.  Campioana României va putea fi găsită la secţiunea “Rest of the World”, alături de Viktoria Plzen, AEK Atena, ŢSKA Moscova, Zenit Sankt Petersburg, Dinamo Zagreb, Olympiakos, Panathinaikos, PAOK sau Şahtior Doneţk.

Tot la secţiunea “Rest of the World”, fanii din România vor putea să folosească echipele Slavia Praga şi Sparta Praga. Formaţia pentru care evoluează Bogdan Vătăjelu, Florin Niţă, Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu este la al doilea an în care apare în seria de jocuri FIFA.

Versiunea FIFA 19 demo este valabilă și pe consola PS4

De asemenea, jocul FIFA 19 este valabil și pentru Playstation 4. Poți precomanda jocul pentru consolă de AICI. Fanii seriei jocului FIFA 19 vor avea o ofertă tentantă pentru acest an. Primele ligi din Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Chile, China, Columbia, Danemarca, Anglia (plus Chamionship, League One şi League Two), Franţa (plus Ligue 2), Germania (plus 2.Bundesliga şi 3.Liga), Olanda, Italia (plus Serie B), Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Norvegia, Polonia, Portugalia, Irlanda, Arabia Saudită, Scoţia, Spania (plus liga a doua), Suedia, Elveţa, Turcia, Statatele Unite ale Americii. În plus, în joc vor mai putea fi folosite 50 de echipe naţionale.