Sport

Primele detalii despre FIFA 23! Ce mari surprize pregătesc dezvoltatorii jocului

Există deja zvonuri pe rețelele de socializare care vizează apariția FIFA 23. Potrivit acestora, noua ediție a jocului de la EA Sports vine la pachet cu mai multe surprize.
25.03.2022 | 20:13
Primele detalii despre FIFA 23 Ce mari surprize pregatesc dezvoltatorii jocului
FIFA 23 ar putea să vină cu un mod pentru Campionatul Mondial din Qatar
ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, pe rețelele de socializare au apărut zvonuri și informații despre următoarea versiune a celui mai popular joc video de fotbal, FIFA, care în toamna acestui an va ajunge la cea de-a 23-a ediție.

Ce spun ultimele zvonuri despre FIFA 23

Ultimele zvonuri legate de FIFA 23 menționează un „cross platform”, care înseamnă că, dacă o persoană joacă noua versiune de FIFA pe PC, ea se poate confrunta împotriva unui alt jucător care utilizează PlayStation sau Xbox și vice-versa.

ADVERTISEMENT

Întrucât Campionatul Mondial din 2022 va avea loc în Qatar, între 21 noiembrie și 18 decembrie, este posibil ca iubitorii de fotbal să aibă parte de un astfel de mod la câteva luni după lansarea oficială.

Ultimul joc video de la EA Sports, care a prezentat un mod de Campionat Mondial, a fost FIFA 18, după adăugarea unui update gratuit la jocul original. Update-ul a conținut cele 32 de echipe participante și cele 12 stadioane utilizate în timpul campionatului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, următorul Campionat Mondial feminin este stabilit să înceapă la data de 20 iulie 2023, în Australia și Noua Zeelandă, iar EA Sports pregăteşte şi aici o surpriză.

Există posibilitatea ca FIFA 23 să includă mai multe ligi de fotbal feminin, așa cum informează presa britanică, noua ediție ar putea fi cel mai potrivit an de a introduce un mod de Campionat Mondial, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

ADVERTISEMENT

Deși există aceste zvonuri în mediul online, nimic nu a fost confirmat de către EA Sports. Referitor la aceste informații de ultimă oră, un purtător de cuvânt al EA a declarat pentru The Mirror: „Nu comentăm zvonuri sau speculații”.

Când va fi lansat FIFA 23

Cea mai recentă versiune a celor de la EA Sports, FIFA 22, a fost lansată pe 1 octombrie 2021, fiind unul dintre cele mai populare ediții din istoria jocului. EA a susținut că, în primele trei săptămâni de la lansarea oficială, jocul a fost încercat în peste 200 de țări din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Data lansării FIFA 23 nu a fost confirmată încă. Totuși, pe baza lansărilor anterioare, noua ediție ar putea fi programată în jurul datei de 30 septembrie 2022, întrucât FIFA obișnuiește să-și lanseze versiunile în ultima vineri din septembrie a fiecărui an.

ADVERTISEMENT
Tags: