Fotbal international

FIFA, decizie pentru finala Cupei Greciei! Anunţul care nu-l va mulţumi pe Răzvan Lucescu

21.04.2018 | 20:42
FIFA, decizie pentru finala Cupei Greciei! Anunţul care nu-l va mulţumi pe Răzvan Lucescu
FIFA îi lasă pe fani la finala Cupei Greciei
ADVERTISEMENT

FIFA a decis unde se va juca finala Cupei Greciei, după ce forul mondial s-a implicat în aplanarea conflictului din fotbalul elen. PAOK Salonic – AEK Atena, ultimul act al competiţiei, se va disputa pe stadionul “Olimpic”, acolo unde rivalii echipei antrenate de Răzvan Lucescu îşi joacă meciurile de pe teren propriu.

Decizia a venit într-un moment în care grecii se întrebau dacă meciul nu ar fi trebuit să se dispute fără spectatori. Ultimele derby-uri din Grecia au ajuns în prim-planul presei mondiale din cauza incidentelor violente. Ultima oară când PAOK Salonic şi AEK Atena s-au întâlnit, campionatul Greciei a fost suspendat pentru aproape trei săptămâni, după ce patronul echipei antrenate de Răzvan Lucescu a intrat cu un pistol pe teren.

ADVERTISEMENT

FIFA a blocat 7.000 de locuri la finala Cupei Greciei

Oficialii FIFA au anunţat că fiecare echipă va avea disponibile câte 20.000 de bilete pentru finala Cupei Greciei. Restul de 23.000 de tichete vor fi vândute către suporterii neutri, în timp ce 7.000 de locuri vor rămâne goale din motive de securiate. Meciul PAOK Salonic – AEK Atena se va disputa sâmbătă, 12 mai.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri