ADVERTISEMENT
Cele mai citite

FIFA a primit o ofertă colosală! Asiaticii dau 25 de miliarde de dolari

FIFA a primit o ofertă incredibilă din partea unui consorţiu de investitori din Asia. Gianni Infantino nu este dispus să accepte varianta asiaticilor.
Autor: Razvan Nicolae | 10.04.2018 | 18:54
FIFA a primit o ofertă colosală! Asiaticii dau 25 de miliarde de dolari

FIFA are planuri mari pentru viitorul apropiat, iar două competiţii ar putea apărea în următorii ani. Campionatul Mondial al Cluburilor ar urma să se transforme într-un turneu mult mai atractiv, prin acceptarea a 24 de cluburi de pe cele şase continente. În plus, Gianni Infantino vrea să organizeze şi o Ligă a Naţiunilor, la care să participe toate echipele naţionale afiliate, în care să fie integrată şi competiţia europeană care va începe în septembrie.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Statele Unite ale Americii, FIFA a primit o ofertă pentru a ceda drepturile celor două viitoare competiţii. Suma este una de-a dreptul incredibilă, forul mondial urmând să primească 25 de miliarde de dolari din partea unui consorţiu de investitori din Asia.

Alegerile FIFA din 2019, importante pentru Infantino

Gianni Infantino i-a informat pe ceilalţi oficiali de la FIFA despre oferta primită, fără să anunţe identitatea celor care au înaintat oferta. Elveţianul încearcă să dea lovitura şi să aducă o sumă importantă de bani înainte de alegerile din 2019, însă nu vrea să piardă controlul asupra celor două competiţii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!