FIFA a primit o ofertă colosală! Asiaticii dau 25 de miliarde de dolari

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/04/2018, 18:54
FIFA a primit o ofertă colosală! Asiaticii dau 25 de miliarde de dolari

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FIFA are planuri mari pentru viitorul apropiat, iar două competiţii ar putea apărea în următorii ani. Campionatul Mondial al Cluburilor ar urma să se transforme într-un turneu mult mai atractiv, prin acceptarea a 24 de cluburi de pe cele şase continente. În plus, Gianni Infantino vrea să organizeze şi o Ligă a Naţiunilor, la care să participe toate echipele naţionale afiliate, în care să fie integrată şi competiţia europeană care va începe în septembrie.

Conform presei din Statele Unite ale Americii, FIFA a primit o ofertă pentru a ceda drepturile celor două viitoare competiţii. Suma este una de-a dreptul incredibilă, forul mondial urmând să primească 25 de miliarde de dolari din partea unui consorţiu de investitori din Asia.

Alegerile FIFA din 2019, importante pentru Infantino

Gianni Infantino i-a informat pe ceilalţi oficiali de la FIFA despre oferta primită, fără să anunţe identitatea celor care au înaintat oferta. Elveţianul încearcă să dea lovitura şi să aducă o sumă importantă de bani înainte de alegerile din 2019, însă nu vrea să piardă controlul asupra celor două competiţii.

Închide ×