Fotbal international

FIFA s-a transformat în agenție de impresariat jucători. I-a fixat prețul de transfer brazilianului Neymar!

27.04.2020 | 18:56
FIFA sa transformat in agentie de impresariat jucatori Ia fixat pretul de transfer brazilianului Neymar
ADVERTISEMENT

FIFA s-a transformat în agenție de impresariat jucători! Unul dintre agenții lui Neymar, Wagner Ribeiro, a declarat că forul mondial i-a fixat prețul de transfer brazilianului pentru această vară și peste această sumă nu se poate cere un euro în plus.

Doar pentru această vară FIFA a stabilit prețul lui Neymar

Ribeiro explică că până în prezent nu există nicio clauză de reziliere în contractul brazilianului cu PSG, dar că există un preț prestabilit: „Deoarece Neymar nu avea un preț fix, PSG putea cere și 500 de milioane de euro, mai ales că brazilianul mai are contract până în 2022. 

ADVERTISEMENT

Dar pentru acest sezon el are deja un preț fix stabilit de FIFA, o valoare procentuală  din cele 222 milioane care au fost plătite la Barcelona. Acum, Neymar costă 164 milioane “

Ribeiro spune că nu vor exista operațiuni scumpe în această vară

Aceasta este revelația agentului brazilian, care subliniază totuși că, din cauza pandemiei coronavirusului „în acest an vom vedea foarte puține operații de peste 50 de milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

Ribeiro a vorbit apoi despre valoarea absolută a lui Neymar: “Este mult mai bine decât Messi și Cristiano Ronaldo. Nu l-am văzut niciodată pe Neymar să joace prost. 

Neymar are mulți prieteni în Catalunya

L-am văzut și la Barcelona și la PSG, în Catalunya are cei mai buni prieteni, dar este bine și la Paris. Un jucător trebuie să fie un profesionist.

ADVERTISEMENT

Este important să fii înconjurat de o atmosferă bună, pentru că banii nu sunt o problemă pentru el. Important este că vrea să fie cel mai bun din lume, chiar dacă este încă tânăr “.

A avut multe propuneri pentru brazilian

Wagner Ribeiro povestește și câte propuneri a avut pentru Neymarînainte de a ajunge la Barcelona și despre obsesia lui Florentino Perez pentru brazilian.

ADVERTISEMENT

“Am primit propuneri din toată lumea când era la Santos. O ofertă oficială de la Chelsea când eram la New York, în ziua în care Neymar a debutat cu Brazilia în 2010. Au făcut o ofertă, am studiat-o, dar până la urmă nu s-a făcut nimic. Apoi au venit alte propuneri de la Bayern Munchen și Juventus, cu care am avut o întâlnire la Torino.

Neymar, obsesia lui Florentino Perez

De asemenea, Real Madrid a sunat de mai multe ori, pentru că Florentino Perez a visat întotdeauna să-l cumpere. Anul trecut am fost cu el în biroul său în luna mai și mi-a spus că încă visează să-l ia pe Neymar “.

Acum Barcelona pare a fi clubul care îl vrea pe Neymar și la rândul lui brazilianul e gata să îmbrățișeze ideea revenirii pe Nou Camp.

ADVERTISEMENT
Tags: