ADVERTISEMENT
Carousel hot news

FIFA sub asediu! Cerere uriaşă de bilete pentru Anglia – Brazilia

Cupa Mondială Under-17 a ajuns în faza semifinalelor, iar în unul dintre cele două meciuri pentru calificarea în finală se vor întâlni două forţe ale fotbalului mondial, Anglia şi Brazilia....
Autor: Vicentiu Dinescu | 24.10.2017 | 19:33
FIFA sub asediu! Cerere uriaşă de bilete pentru Anglia - Brazilia

Cupa Mondială Under-17 a ajuns în faza semifinalelor, iar în unul dintre cele două meciuri pentru calificarea în finală se vor întâlni două forţe ale fotbalului mondial, Anglia şi Brazilia. FIFA a primit peste un milion de cereri de bilete pentru partida care se va disputa la Kolkata (India), pe un stadion de 66.000 de locuri. Din cauza numărului mare de cereri, site-ul de ticketing al forului mondial nu a făcut faţă şi a fost imposibil de folosit pentru o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Partida a fost mutată la Kolkata, după ce Anglia şi Brazilia au refuzat să joace semifinala pe stadionul Indira Ghandi din Guwahati unde a plouat torenţial în ultimele zile. Între cele două oraşe este o distanţă de peste 1.000 de kilometri. FIFA a confirmat că în primele 10 minute de la punerea în vânzare a tichetelor au existat 95.000 de cereri, mult peste capacitatea arenei din Kolkata. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FIFA l-a delegat pe Haţegan la Anglia – Brazilia

Partida Anglia – Brazilia, din semifinalele Cupei Mondiale Under-17, se va disputa miercuri, de la ora 14:30 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din România, avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan. El va fi ajutat la cele două margini de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Haţegan a mai condus partide din competiţii precum Cupa Mondială Under-20, Jocurile Olimpice 2016 şi Campionatul European 2016.

În cealaltă semifinală a competiţiei organizate de FIFA se vor întâlni reprezentativele din Mali şi Spania. Partida va avea loc tot miercuri, la Mumbai, de la ora 17:30. Finala mare a Cupei Mondiale Under-17 se va disputa sîmbătă, de la ora 17:30, în timp ce meciul pentru medaliile de bronz este programat tot sâmbătă, de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT