Sport

FIFA18 a prezis cine căștigă Mondialul. Brazilia, out în sferturi. Messi și Ronaldo, dezamăgitori

10.06.2018 | 09:55
FIFA18 a prezis cine castiga Mondialul Brazilia out in sferturi Messi si Ronaldo dezamagitori

EA Sports a decis să simuleze meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia pentru a vedea cine va câștiga trofeul în acest an. Marea surpriză are loc în sferturile de finală, acolo unde Brazilia este eliminată de Belgia, în timp ce Cupa Mondială este câștigată de una dintre favorite.

Primul șoc vine din Grupa A. Mohamed Salah nu reușește să după Egiptul mai sus de faza grupelor, în schimb Rusia este cea care reușește să ajungă în optimi. Având în vedere că Salah s-a accidentat și nu se știe sigur dacă va fi apt de joc pentru toate meciurile din grupă, scenariul de la FIFA 18 este cât se poate de posibil. Echipele care merg mai departe din această fază sunt Spania, Rusia, Croația, Danemarca, Germania, Costa Rica, Columbia, Anglia, Uruguay, Portugalia, Franța, Argentina, Brazilia, Suedia, Belgia și Polonia.

În optimile de finală, Cristiano Ronaldo și Portugalia sunt trimiși acasă, după 1-2 cu Uruguay. Nici Messi nu merge mai departe, pentru că Argentina este învinsă de Franța cu 1-0. Ceai mai buni jucători din lume pleacă acasă dintr-un foc. Nici Anglia nu trece mai departe, după ce pierde la penalty-uri în fața Columbiei. Se califică în sferturi Spania, Croația, Germania, Columbia, Uruguay, Franța, Brazilia și Belgia.

Brazilia este eliminată în sferturi la Campionatul Mondial 2018

Disperați să răzbune înfrângerea suferită la Mondialul din 2014, brazilienii sunt trimiși acasă de belgieni în sferturi, scor 0-2. Dominația fotbalului european continuă. Mai departe merg, alături de belgieni, Franța, Spania și Germania. În semifinale, Germania învinge Spania cu 3-1, în timp ce Franța trece de Belgia cu 2-1. Cele două forțe fotbalistice se întâlnesc în finală, iar francezii se impun cu scorul de 5-4 la penalty-uri, după ce scorul la finalul celor 90 de minute este 1-1.

EA Sports a prezis cu acuratețe ultimele 2 câștigătoare ale Cupei Mondiale, Spania în 2010 și Germania în 2014.