News
notix pixel id

“Fifty Shades of Grey”, cele mai multe premii Zmeura de Aur

Filmul "Fifty Shades of Grey" a obţinut sâmbătă, la Palace Theatre din Hollywood, cele mai multe premii Zmeura de Aur, distincţii care sunt acordate celor mai slabe reprezentaţii în lumea...
28.02.2016 | 16:44

Filmul “Fifty Shades of Grey” a obţinut sâmbătă, la Palace Theatre din Hollywood, cele mai multe premii Zmeura de Aur, distincţii care sunt acordate celor mai slabe reprezentaţii în lumea filmului, scriu Reuters, DPA şi usatoday.com.

“Fifty Shades of Grey”, bazat pe romanul scriitoarei E.L. James, a fost desemnat filmul cu cel mai slab scenariu, actorii principali din film Jamie Dornan şi Dakota Johnson au obţinut premiile Zmeura de Aur pentru cel mai slab actor în rol principal şi cea mai slabă actriţă în rol principal, respectiv cel mai slab duo.

“Fantastic Four” şi “Fifty Shades of Grey” au fost desemnate la egalitate câştigătoare la categoria cel mai slab film. Filmul de aventuri SF “Fantastic Four” a fost desemnat şi cel mai slab remake, iar regizorul peliculei Josh Trank a luat Zmeura de Aur pentru cel mai slab al regizor.

Nominalizaţii la Oscar pentru rolurile din “Creed”, respectiv “The Danish Girl”, Sylvester Stallone şi Eddie Redmayne au obţinut şi ei câte un premiu Zmeura de Aur.

Eddie Redmayne a obţinut premiul pentru cel mai slab rol secundar masculin pentru reprezentaţia din “Jupiter Ascending”. Actriţa Kaley Cuoco a fost desemnată cea mai slabă actriţă în rol secundar pentru rolurile din “Alvin and the Chipmunks 4: Road Chip” şi “The Wedding Ringer”. Decernate anual, din 1980, în seara de dinaintea ceremoniei Oscarurilor, premiile Zmeura de Aur sunt stabilite prin votul a 943 de oameni care plătesc o taxă pentru a putea să îşi exprime votul.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri