Fotbal international

GALERIE FOTO. În urmă cu 20 de ani, era unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume! Cum a ajuns să arate acum Luis Figo, la 45 de ani!

Fostul idol al femeilor din anii 2000, portughezul Luis Figo a îmbătrânit puţin dar se menţine în formă deşi se apropie de împlinirea a 45 de ani. Fostul star al echipei FC Barcelona şi Real...
05.10.2017 | 20:33
GALERIE FOTO In urma cu 20 de ani era unul dintre cei mai doriti barbati din lume Cum a ajuns sa arate acum Luis Figo la 45 de ani
ADVERTISEMENT

Fostul idol al femeilor din anii 2000, portughezul Luis Figo a îmbătrânit puţin dar se menţine în formă deşi se apropie de împlinirea a 45 de ani. Fostul star al echipei FC Barcelona şi Real Madrid se află în aceste zile în Marea Britanie unde participă la Alfred Dunhill Links Championship, un turneu de golf la care participă celebrităţi din lumea sportului, a muzicii, a filmului, dar şi jucători profesionişti din acest sport.

Luis Figo va face echipă cu compatriotul său Ricardo Gouveia, jucător profesionist de golf. O altă vedetă a fotbalului prezentă la acest turneu este fostul jucător de la Liverpool, Jamie Redknapp. Pe lângă fotbalişti, la turneul de golf sunt prezenţi şi jucătorii de cricket Shane Warne, Kevin Pietersen, Mark Boucher, Jacques Kallis şi Mark Nicholas, dar şi fostul pugilist Wladimir Klitschko. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Figo s-a retras din fotbal în 2009

Printre vedetele prezente la Alfred Dunhill Links Championship se numără muzicienii Ronan Keating, Brian McFadden, Mike Rutherford şi Huey Lewis, precum şi actorii Jamie Dornan, Matthew Goode, Greg Kinnear şi Kelly Rohrbach. Dintre jucătorii profesionişti de golf care participă la turneu se remarcă britanicii Rory McIlroy şi Tyrrell Hatton.

Luis Figo, care va împlini 45 de ani la 4 noiembrie, s-a retras din fotbal în 2009, după ce a jucat 129 de meciuri la prima reprezentativă a Portugaliei. El şi-a început cariera la Sporting Lisabona, de unde a fost achiziţionat de FC Barcelona. În 2000, Figo a surprins pe toată lumea când s-a transferat la rivala Real Madrid, stârnind mânia întregii Catalonii. Portughezul şi-a încheiat cariera la Internazionale Milano.

ADVERTISEMENT

First day in the @dunhilllinks well done @melinho123 pleasure to play with you!!!⛳️????

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Amigo @jose_tarin siento haberte ganado en el 14!!!??⛳️⛳️

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on