Life

Fiica Adrianei Iliescu a dat lovitura. Eliza a fost admisă la două facultăți

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a tras lozul cel care după ce a intrat la două facultăți. Ce urmează să studieze.
07.09.2022 | 00:21
Fiica Adrianei Iliescu a dat lovitura Eliza a fost admisa la doua facultati
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a tras lozul cel mare. A intrat la două facultăți diferite. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiica Adrianei Iliescu a dat lovitura. Eliza a fost admisă la două facultăți diferite, lucru dezvăluit chiar de celebra sa mamă care a explicat cum va face față adolescenta, care deja se pregătește pentru primele cursuri.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a tras lozul cel mare. A intrat la două facultăți diferite

Eliza Iliescu a terminat Colegiul Dimitrie Paciurea ca șefă de promoție și a luat bacalaureatul cu media generală 9,50, dovadă că a fost admisă la două facultăți. Una dintre ele are legătură cu meseria mamei sale.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta autoare de cărți pentru copii are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, care se pregătește să studieze la Universitate. Și nu este vorba de una singură, ci două. Tânăra va urma cursurile de la Litere și Filozofie.

„Suntem bine. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță de pe Valea Prahovei și a fost minunat, ne-am relaxat, ne-am bucurat de aerul curat de afară. Sunt bucuroasă că Eliza a reușit la două facultăți cu profil uman.

ADVERTISEMENT

O să facă ambele facultati, normal, ce are? Sunt două Universități diferite din București. O să se deplaseze cu taxi și astfel o să ajungă de la una la alta. Acum, Eliza citește, se pregătește pentru facultate tocmai ca să nu fie luată prin surprindere.

Sunt tare mândră de mine și de fiica mea, iar când o văd cât este ambițioasă și își dorește mai mult și mai mult de la viață”, a declarat cea mai bătrână mamă din România pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu: ”E cea mai mare realizare”

Adriana Iliescu nu contenește cu laudele la adresa fiicei sale, Eliza, pe care a adus-o pe lume pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Minunea s-a produs datorită medicului ginecolog Bogdan Marinescu, care este și nașul fetei.

Profesoara a recurs la fertilizarea în vitro pentru a deveni mamă, iar acum, la distanță de 17 ani, recunoaște că tânăra este cea mai mare realizare a sa.

ADVERTISEMENT

„Fiica mea este cea mai mare realizare, am scris peste 20 cărți până la această vârstă, dar fiica mea e cea mai mare realizare!”, a mai spus Adriana Iliescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT