News

Fiica afaceristului mort în explozie rupe tăcerea: “Mașina a avut probleme cu roțiile. A fost cu ea în service”

Fiica omului de afaceri mort în explozia de la Arad a dezvăluit faptul că tatăl ei a mers la un service pentru că avea probleme la roțile.
31.05.2021 | 15:48
Fiica afaceristului mort in explozie rupe tacerea Masina a avut probleme cu rotiile A fost cu ea in service
ADVERTISEMENT

Procurorii au decis să schimbe încadrarea din omor, în omor calificat cu premeditare în cazul exploziei de la Arad, în care afaceristul Ioan Crișan și-a pierdut viața. Anchetatorii încearcă să afle când a fost pusă bomba în mașină.

Fiica omului de afaceri a făcut mai multe declarații și le-a oferit anchetatorilor o pistă.

Fiica afaceristului mort în explozie rupe tăcerea

Fiica afaceristului decedat în explozia de la Arad a oferit câteva informații pentru Antena 3. Aceasta a povestit ce a făcut tatăl ei cu câteva zile înainte de a muri.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că afaceristul a avut o problemă cu roțile de la mașină.  A lăsat-o câteva zile în fabrica sa, apoi și-a făcut o programare la service. După ce a dus mașina la verificări, acesta a așteptat la o terasă aproximativ 25 de minute până când mașina a fost reparată. De la service a mers la fermă apoi s-a îndreptat spre casă.

De asemenea fata afaceristului susține că tatăl său nu se certase cu nimeni și nu primise amenințări niciodată.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă cineva ar fi putut plasa bomba cât timp mașina a fost verificată de mecanici, anchetatorii spun că este puțin probabil să se fi întâmplat așa ceva. În imaginile pe care le-au luat de la service aceștia nu au observat nimic suspect. Procurorii i-au anchetat și pe angajații de la fermă.

Asasinatul a fost premeditat

Procurorii au decis să schimbe încadrarea în acest caz, din omor, în omor calificat cu premeditare, după finalizarea cercetărilor efectuate la fața locului.

ADVERTISEMENT

“Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate,” se arată într-un comunicat.

Sâmbătă dimineața, la ora 6:45, omul de afaceri din Arad și-a lăsat mașina în parcarea unui supermarket, pentru aproximativ 10 minute. Acesta s-a întâlnit cu câțiva prieteni și a băut o cafea.

ADVERTISEMENT

În momentul în care s-a suit în mașină și a pornit motorul, autoturismul a explodat, iar Ioan Crișan a murit carbonizat.

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani era patronul fermei piscicole Crimatex. Acesta era printre puținii care dețineau o crescătorie de somn african în Europa de Est.

ADVERTISEMENT