Life

Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie! Imagini incendiare. ”Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele”

Fiica Andreei Berecleanu, Eva, apariție sexy în costum de baie pe internet. Tânăra de 20 de ani a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie.
18.06.2022 | 18:53
Fiica Andreei Berecleanu aparitie sexy in costum de baie Imagini incendiare Discutiile cu ea sunt deschise si ating toate zonele
Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva. Sursa Foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Berecleanu, Eva a moștenit frumusețea de la mama sa. Tânăra, acum în vârstă de 20 de ani, este dezinhibată și nu se sfiește să publice imagini cu ea, în care își etalează trupul frumos. Eva Zaharescu amintește mult de vedeta tv pe vremea când avea aceeași vârstă. Aparițiile sale de pe rețelele de socializare se bucură de mult succes.

Fiica Andreea Berecleanu, Eva, apariție sexy în costum de baie

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu a publicat pe internet mai multe imagini incendiare cu ea. Conform viva.ro, fata vedetei tv, s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, portocaliu, spre deliciul fanilor ei. Tânăra locuiește în Londra, unde s-a mutat în urmă cu patru ani, pentru a-și continua studiile.

ADVERTISEMENT
Eva Zaharescu
Eva Zaharescu, apariție incendiară în costum de baie. Sursa foto: Instagram.

Eva calcă pe urme mamei sale. Fiica vedetei s-a transformat într-o tânără incredibil de frumoasă și de sexy, care nu se sfiește în fața camerei foto. Eva Zaharescu este foarte activă pe Instagram, unde îi ține la curent pe urmăritorii ei în legătură cu tot ceea ce face.

La scurt timp după ce a publicat imaginile de rețelele de socializare, urmăritorii ei de pe Instagram s-au întrecut în aprecieri. Și până și mama tinerei i-a pus acesteia, nu mai puțin de trei emoticoane cu inimioare.

ADVERTISEMENT

Eva are o relație apropiată cu mama ei

Chiar dacă Eva Zaharescu studiază la Londra și se află departe de casă, Andreea Berecleanu îi simte lipsa fiicei sale. Și, cu toate că vorbesc zilnic, apropierea fizică le lipsește. De aceea, cele două mamă-fiică vorbesc foarte mult la telefon. Andreea Berecleanu se numără printre fanii de pe Instagram ai fiicei sale.

„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile. Vorbim mereu.

ADVERTISEMENT

Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește’, a declarat recent, Andreea Berecleanu.

Sexy, într-un parc din Londra

Fiica prezentatoarei de la Prima TV, Eva Zaharescu nu e la prima apariție de acest gen. Ea a purtat o ținută sumară într-un parc din Londra, acolo unde s-a fotografiat într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

Eva Zaharescu a îmbrăcat un sutien din dantelă, de culoare fuchsia, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni de trening într-o nuanță de roz deschis, alături de o jachetă de aceeași culoare.

Ce studiază Eva Zaharescu în Londra

Eva Zaharescu, fata vedetei este studentă la design vizual și grafică la o facultate din Londra. S-a mutat în Marea Britanie în toamna anului 2018, acolo unde s-a adaptat și și-a făcut prieteni.

Fiica Andreei Berecleanu s-a descurcat și a devenit mai responsabilă în ultimii ani. Acum este pe picioarele ei. Aceasta a reușit întotdeauna să facă față tuturor dificultăților și dorului de familie și de România.

ADVERTISEMENT