Life

Fiica Andreei Berecleanu se iubește cu un tânăr celebru din România. Cine este bărbatul din viața Evei

Eva, fiica celebrei prezentatoare TV Andreea Berecleanu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr cunoscut în showbiz-ul autohton. Bărbatul a bifat mai multe relații amoroase.
17.07.2021 | 10:08
Fiica Andreei Berecleanu se iubeste cu un tanar celebru din Romania Cine este barbatul din viata Evei
Fiica Andreei Berecleanu se iubește cu un tânăr celebru din România. Cine este bărbatul din viața Evei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adolescenta în vârstă de 19 ani este îndrăgostită lulea de fostul iubit al cântăreței Andreea Antonescu. Eva Zaharescu și Ștefan Manolache au o relație aflată la început de drum, dar deja s-au afișat împreună.

Cei doi ar forma un cuplu încă de la începutul lunii iunie, în ciuda faptului că iubitul Evei Zaharescu este mai mare ca ea și are chiar și o fiică dintr-o relație care s-a încheiat în urmă cu numai câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu. A format un cuplu cu Andreea Antonescu

„ Prințișorul taxiurilor”, așa cum este numai Ștefan Manolache, este cel care a dat în vileag relația amoroasă pe care o are în prezent cu fiica Andreei Berelecleanu, Eva Zaharescu, prin intermediul unor imagini, notează click.ro.

Tânărul a publicat mai multe poze în care apare alături de tânăra de 19 ani, ipostazele tandre demonstrând foarte clar că sunt mai mult decât prieteni. În plus, apar plimbându-se pe scuter la ceas de seară prin București.

ADVERTISEMENT

Ștefan Manolache nu ascunde faptul că are o nouă relație sentimentală, după ce în urmă cu ceva vreme s-a despărțit de Alexandra Ardelean, femeia care i-a dăruit o fiică pe nume Ayla.

Drumurile lor s-au separat înainte de sărbătorile de iarnă din 2020, în perioada în care tânăra era însărcinată în ultimul trimestru, însă tânărul nu a stat prea mult singur și a cucerit-o pe fiica fostei prezentatoare de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină.

Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o să facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic”, a declarat un apropiat al reporterului de la Antena 1, scrie unica.ro.

ADVERTISEMENT

În trecut, tânărul a făcut mai multe cuceriri în rândul femeilor. Actual iubit al Evei Zaharescu s-a iubit cu Andreea Antonescu, Silvia și Ada Tecuceanu de la „Bravo, ai stil!”, dar și cu Ioana Grama.

De pe lista Don Juan-ului nu lipsește nici Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, însă cea mai mediatizată poveste a fost cea cu jumătatea trupei Andre, Andreea Antonescu. Relația lor a durat 6 luni.

Ștefan Manolache are o fetiță. Tânărul este topit după ea

Ștefan Manolache are o fetiță cu fosta iubită, Alexandra. Reporterul special al emisiunii TV Acces Direct a devenit tată anul acesta, tânărul asumându-și rolul de tată chiar și după separarea de mama fiicei sale.

Decizia despărțirii ar fi fost luată de fosta parteneră de viață care nu a oferit prea multe detalii despre motivul pentru care a pus capăt relației amoroase, mai ales că este un copil la mijloc.

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!”, scria Ștefan Manolache, în mediul online, când a devenit tată pentru prima oară.

ADVERTISEMENT
Tags: