Life

Fiica Andreei Berecleanu seamănă leit cu fosta prezentatoare TV. Cum s-au pozat cele două

02.10.2020 | 12:47
Fiica Andreei Berecleanu seamana leit cu fosta prezentatoare TV Cum sau pozat cele doua
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu le-a arătat fanilor cât de bine îi seamănă fiica ei, Eva. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 are doi copii superbi, cu care se mândrește foarte mult.

Fata fostei prezentatoare are vârsta de 20 de ani și a fost de curând surprinsă într-o ipostază cât se poate de inedită. De asemenea, Eva Zaharescu, fata ei cu fostul prezentator de știri, a uimit tot mai mult prin calitățile ei fizice.

ADVERTISEMENT

Tânăra se află de ceva timp departe de casă, fiind în Londra, Marea Britanie, acolo unde cel mai probabil se bucură din plin de perioada studenției.

Cât de bine seamănă Eva, fiica Andreei Berecleanu, cu fosta prezentatoare. Ipostază inedită cu cele două

De când a părăsit pupitrul știrilor de pe Antena 1, adică cu mai bine de jumătate de an în urmă, Andreea Berecleanu a fost tot mai activă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe lângă postările cu care și-a obișnuit fanii, în care își spune părerea deosebit de sinceră legată de situațiile curente de la noi, celebra șatenă le arată tuturor și ipostaze ceva mai neașteptate.

Cel mai recent astfel de exemplu de pe Instagram a fost unul și strâns legat de dorul de fiica ei, Eva. Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe rețelele sociale cât de mult îi lipsește fiica ei, plecată în prezent de acasă pentru studii.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a distribuit în mediul online câteva poze, dintre care una ce o înfățișa pe ea, iar una cu Eva. Mulți dintre români au remarcat rapid cât de bine seamănă cele două, mama celebră și fiica ei.

Mai mult, Eva pare să aspire să devină manechin dacă este să ne ghidăm și după pozele tinerei de pe această rețea socială. A stârnit furori și prin tot soiul de postări considerate provocatoare.

ADVERTISEMENT
Fiica Andreei Berecleanu seamănă leit cu fosta prezentatoare TV. Cum s-au pozat cele două
Andreea Berecleanu și fiica ei s-au pozat în ipostaze inedite, purtând aceeași pălărie

Andreea Berecleanu le-a mărturisit internauților dorul de fiica ei și prin câteva rânduri de o mare importanță. Cele două sunt foarte apropiate și cel mai probabil vorbesc zilnic și la telefon. Accesoriul pe care ambele l-au purtat i-au făcut pe fani să le compare la nivel de frumusețe, complimentele fiind unele pe măsură.

“O pisicuță mi-a furat pălăria! Și totuși, ea e la Londra, eu aici. Eu am purtat-o ieri, ea a pus tot ieri o poză cu aceeași pălarie, deși e doar una. Dorul și dragostea se manifestă în fel si chip, fetița mea!”, a anunțat Andreea Berecleanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT