Fiica Andreei Esca se gândeşte la măritiş. Relaţia cu „fiul adoptiv” al lui Alex Velea este cât se poate de serioasă

Ionuţ Cataramă   
in Andreea Esca
14/03/2018, 09:18
Fiica Andreei Esca se gândeşte la măritiş. Relaţia cu „fiul adoptiv” al lui Alex Velea este cât se poate de serioasă GALERIE FOTO

Alexia Eram este foarte îndrăgostită de tânărul care şi-a luat numele de scenă Mario Fresh, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, şi se visează soţia lui. „Suntem împreună de un an şi două luni. Dragostea e la fel de intensă şi frumoasă. Mi s-a părut un băiat foarte respectuos, foarte drăguţ, romantic. Îmi aduce mereu trandafiri, chiar dacă nu e nici o ocazie specială”, povesteşe Alexia.

Frumoasa fiică a ştiristei de la ProTV este topită după felul de a fi al lui Mario, care o înconjoară cu toate atenţiile. „Îmi face tot felul de surprize: de exemplu, atunci când e plecat prin ţară cu concerte îmi spune că vine într-o zi, dar de fapt el vine în alta şi mă bucur. De ziua mea mi-a adus un mare buchet de trandafiri şi câteva cadouri frumoase. Îmi găteşte, chiar dacă vreau eu să fac treaba asta”, afirmă tânăra.

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunică. Îşi doreşte enorm acest lucru, însă mai are de aşteptat. „Peste 10 ani, poate că Alexia se va şi mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă gasiţi tot la ştiri şi în rest la party o să fiu în continuare”, spune ştirista.

Până la cununie, însă, Alexia mai are de parcurs nişte paşi. „Ai mei îl plac pe Mario, dar nu se pune problema de căsătorie. E anul cu Bac, trebuie să învăţ, aşa că nu avem astfel de gânduri. Învăţăm împreună, facem meditaţii. Eu o să plec în străinătate la facultate, probabil în Londra. El o să meargă mai departe cu muzica aici”, explică tânăra.

Sursă: www.cancan.ro

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×