Life

Fiica Andreei Esca se gândeşte la măritiş. Relaţia cu „fiul adoptiv” al lui Alex Velea este cât se poate de serioasă

Alexia Eram, fiica ştiristei Andreea Esca, şi Mario Fresh sunt împreună din 2016. Tânăra nu mai are răbdare şi se vrea femeie măritată.
14.03.2018 | 09:18
Fiica Andreei Esca se gandeste la maritis Relatia cu fiul adoptiv al lui Alex Velea este cat se poate de serioasa
ADVERTISEMENT

Alexia Eram este foarte îndrăgostită de tânărul care şi-a luat numele de scenă Mario Fresh, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, şi se visează soţia lui. „Suntem împreună de un an şi două luni. Dragostea e la fel de intensă şi frumoasă. Mi s-a părut un băiat foarte respectuos, foarte drăguţ, romantic. Îmi aduce mereu trandafiri, chiar dacă nu e nici o ocazie specială”, povesteşe Alexia.

Frumoasa fiică a ştiristei de la ProTV este topită după felul de a fi al lui Mario, care o înconjoară cu toate atenţiile. „Îmi face tot felul de surprize: de exemplu, atunci când e plecat prin ţară cu concerte îmi spune că vine într-o zi, dar de fapt el vine în alta şi mă bucur. De ziua mea mi-a adus un mare buchet de trandafiri şi câteva cadouri frumoase. Îmi găteşte, chiar dacă vreau eu să fac treaba asta”, afirmă tânăra.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunică. Îşi doreşte enorm acest lucru, însă mai are de aşteptat. „Peste 10 ani, poate că Alexia se va şi mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă gasiţi tot la ştiri şi în rest la party o să fiu în continuare”, spune ştirista.

Până la cununie, însă, Alexia mai are de parcurs nişte paşi. „Ai mei îl plac pe Mario, dar nu se pune problema de căsătorie. E anul cu Bac, trebuie să învăţ, aşa că nu avem astfel de gânduri. Învăţăm împreună, facem meditaţii. Eu o să plec în străinătate la facultate, probabil în Londra. El o să meargă mai departe cu muzica aici”, explică tânăra.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.cancan.ro

Tags: