Life

Fiica Andreei Marin a moștenit talentul tatălui său. Violeta a înregistrat o piesă alături de Ștefan Bănică

Fiica Andreei Marin, Violeta, și Ștefan Bănică au înregistrat prima piesă împreună.
03.07.2021 | 19:59
Fiica Andreei Marin a mostenit talentul tatalui sau Violeta a inregistrat o piesa alaturi de Stefan Banica
ADVERTISEMENT

Andreei Marin a dezvăluit că fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. este pasionată de muzică. Aceasta a scris o piesă pe care urmează să o înregistreze alături de celebrul ei tată.

Povestea de iubire dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a început în anul 2005. Un an mai târziu aceștia s-au căsătorit în America. În ianuarie 2016, au decis să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Marin a moștenit talentul tatălui său

Andreei Marin a vorbit într-o emisiune despre fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. Se pare că Violeta a moștenit pasiunea celebrului său tată pentru muzică. Prezentatoarea a dezvăluit faptul că fiica sa este talentată la muzică și la limbile străine.

De asemenea îi place și matematica foarte mult. De curând Violeta a compus o melodie pe care o va înregistra împreună cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

“E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei.

Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat. E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea!”, a spus Andreea Marin, la emisiunea Exclusiv VIP, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Violeta este o tânără domnișoară de aproape 14 ani și este destul de atentă la look-ul său.

“Schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica.

Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Violeta când a aflat că părinții săi se despart

În 2013 Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au decis să pună capăt căsniciei și să divorțeze. Violeta i-a fost mereu alături mamei sale și a susținut-o în toate deciziile pe care le-a luat. Andreea Marin a povestit că fetița i-a spus după ce a divorțat să nu-și facă griji pentru ea și  că vor exista mulți bărbați care o vor aprecia în viitor.

“Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul!”, a mai povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT