Life

Fiica Andreei Tonciu ia aceste lecții la doar 4 ani. Vedeta, extrem de mândră de Rebeca

26.01.2021 | 12:39
Fiica Andreei Tonciu ia aceste lectii la doar 4 ani Vedeta extrem de mandra de Rebeca
Fiica Andreei Tonciu are deja 4 anișori. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Tonciu i-a cucerit de mult pe internauți, iar mama Rebecăi le face pe plac fanilor postând tot mai des fotografii și filmulețe cu aceasta. Într-unul din cele mai recente story-uri, Rebeca a dezvăluit că ia lecții de înot la doar 4 ani, la grădinița unde merge zi de zi.

Mama micuței are grijă ca fetița ei să se dezvolte frumos și ține foarte mult la sănătatea ei, astfel că o călește de mică prin tot felul de activități.

ADVERTISEMENT

Rebe, cum o alintă Tonciu, a spus pe Instagram că abia așteaptă să se întoarcă la grădiniță, unde, printre altele, va face și înot.

Fiica Andreei Tonciu ia lecții de înot

„Mă duc la grădi ca să fac înot. Astăzi fac înotul”, a spus Rebeca pe instastory-ul mamei sale, aceasta topindu-se pe picioare când o aude.

ADVERTISEMENT

Rebeca este rodul iubirii dintre fosta asistentă de televiziune și soțul ei, Daniel Niculescu, cu care s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2016.

Tonciu o poartă aproape peste tot cu ea pe Rebeca, iar micuța este încântată să vadă că lumea o iubește, ba chiar mulți spun că îi calcă pe urme mamei, fiind entuziasmată de fiecare dată când pozează, ca un model adevărat.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că fiica ei a moștenit tot de la Daniel

Chiar dacă în urmă cu ceva ani vedeta a spus că Rebecca nu are nimic de la ea, semănând mai mult cu tatăl, din clipurile de pe Instagram reiese cu totul altceva, fetița fiind foarte atașată de brunetă.

„Toată ziua stau eu cu fetiţa, seara mă ajută mama. Rebecca e foarte frumoasă. Seamănă cu taică-su, nu are nimic de la mine. Sperăm să ia caracterul meu, măcar atât. Momentan nu sunt pregătită să îmi doresc următorul copil, dar dacă Dumnezeu o să vrea, cu cea mai mare plăcere o să îl fac.

ADVERTISEMENT

Relaţia mea e foarte frumoasă, am un soţ foarte iubitor, foarte cuminte, e total opusul meu. Îmi place foarte mult. Nu se vede că m-am liniştit? Nu mai fac nebunii. Fac nebunii doar cu soţul meu acum”, a declarat Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp într-o emisiune de televiziune.

 

ADVERTISEMENT