Life

Fiica Antoniei, în România. Cântăreața a filmat-o în casă: ”Sunt obsedată”

19.02.2021 | 15:51
Fiica Antoniei in Romania Cantareata a filmato in casa Sunt obsedata
Fiica Antoniei, în România. Cântăreața a filmat-o în casă: ”Sunt obsedată”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Maya, fiica cântăreței Antoniei, a revenit zilele astea în România, unde se bucură de timpul petrecut alături de celebra sa mamă și de cei doi frați mai mici, Dominic și Akim. Copila, care va împlini în vară 11 ani, apare în imagini alături de întreaga familie. 

Frumoasa artistă este topită după micuți și de fiecare dată când vorbește despre ei are chipul numai un zâmbet. Bruneta adoră să aibă familia întreagă, mai ales că fiica sa din primul mariaj locuiește cu tatăl, Vincenzo Casstellano, în Italia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își vizitează foarte des fiica, însă de data aceasta Maya a fost cea care a venit la mama sa. Antonia a filmat-o pe copilă în casa în care stă cu Alex Velea și băieții pe care-i au împreună, unul dintre ei fiind de mare ajutor pentru fată.

Fiica Antoniei a revenit în România. Cum s-a pozat artista cu fiica sa

Într-o filmare publicată de Antonia pe InstaStory se poate observa cum unul dintre băieți o ajută pe Maya să se încalțe cu o pereche de adidași. Fetița, care stă pe marginea unui pat, nu pare să fie deranjată deloc de ajutorul primit din partea fratelui mai mic.

ADVERTISEMENT

„Sunt obsedată de ei”, a scris frumoasa cântăreață, în dreptul unei imagini în care apare alături de întreaga familie, semn că îi prinde de minune revederea cu fiica sa, pe care după divorț a văzut-o destul de rar.

Maya, fiica Antoniei, este încălțată de fratele ei mai mic
Maya, fiica Antoniei, este încălțată de fratele ei mai mic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maya Rosaria Castellano a venit pe lume pe 28 august 2010, când artista era în plină ascensiune în industria muzicală. Copila a rămas în grija tatălui ei, nimeni altul decât nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

ADVERTISEMENT

Fiica Antoniei are o legătură foarte strânsă cu frații ei mai mici, în ciuda faptului că nu ajunge să petreacă foarte mult împreună, în condițiile în care locuiește în Italia.

În primii ani Maya și-a văzut frații doar în mediul online, însă în urmă cu mai bine de un an au reușit să se vadă și în realitate. Ocaziile în care se întâlnesc sunt foarte importante pentru ei, dovadă imaginile în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

„Viața de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată și nu reușeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii.  Îmi lipsește să stau cu toată familia, îmi lipsește Maya foarte mult, mi-aș dori să fim cu toții acum”

, spunea Antonia în urmă cu ceva vreme despre ceea ce lipsește din viața ei.

ADVERTISEMENT