Life

Fiica lui Aurelian Preda, dezvăluiri dureroase. Ce păstrează după moartea artistului

Ana Maria, fiica regretatului cântăreț de muzică populară Aurelian Preda, a făcut o mărturie cutremurătoare la mai bine de 5 ani de la moartea solistului.
03.02.2022 | 18:11
Fiica lui Aurelian Preda dezvaluiri dureroase Ce pastreaza dupa moartea artistului
Ana Maria, dezvăluiri dureroase la 5 ani de la moartea lui Aurelian Preda. Ce are în cameră. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 21 ani are câteva dezvăluiri dureroase. Fata a reușit să treacă peste suferința suferită de pierderea figurii paterne și spune ce a păstrat după moartea artistului.

Fiica lui Aurelian Preda nu a ajuns zilele acestea la locul de veci al regretatului interpret, dar îl păstrează mereu în inima și în sufletul său. În plus, are multe lucruri care îi amintesc de el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ana Maria Preda a mărturisit că păstrează pământ de la mormântul cântărețului de muzică populară, care este îngropat la Mănăstirea Dervent, din judeţul Constanţa.

Ana Maria, dezvăluiri dureroase la 5 ani de la moartea lui Aurelian Preda. Ce are în cameră

„Am încercat să creez și să rămână prezența lui cumva prin IA pe care a purtat-o cel mai des. Am pus și tabloul lui aici.

ADVERTISEMENT

Mobila este destul de veche, tata dormea pe partea stânga. Am momente când vin și dorm destul de des în patul lui, mă liniștesc.

Îi simt prezența atunci când mă pun în pat și încep să mă rog pentru el. Simt că cineva mă mângâie și e deasupra mea. Tot aici vin să plâng, să mă descarc.

ADVERTISEMENT

Șifonierul e de pe vremea când locuiam pe Bulevardul Unirii, sunt destul de vechi, o să vreau să schimb mobila în cameră.

Tatăl meu a realizat acest altar de pe comodă, doar am adăugat pământ de la mormântul lui și un trandafir dintr-o coroană a tatălui meu”, a povestit Ana Maria, fiica regretatului Aurelian Preda pentru starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Preda, meserie complet diferită de cea a tatălui

Tânăra s-a obișnuit să-și vadă de propria viață și să se împace cu ideea că a rămas singură. Fata artistului a trecut printr-o depresie majoră, dar a reușit să treacă peste cu fruntea sus.

În momentul de față, Ana Maria Preda lucrează într-un domeniu care nu are deloc legătură cu muzica, după ce o perioadă a fost plecată în Italia, la mama sa.

Mai exact, este vorba de un cazinou din București, fiind dealer la o masă. Este în acest domeniu de mai bine de un an și spune că îi place foarte mult ce face.

ADVERTISEMENT