Life

Fiica cea mare a lui Pepe, Maria, a împlinit nouă ani. Mesajul emoționant al artistului

Maria, fiica cea mare a lui Pepe, a împlinit nouă ani. FANATIK vă spune ce mesaj emoționant a transmis artistul
15.08.2021 | 18:03
Fiica cea mare a lui Pepe Maria a implinit noua ani Mesajul emotionant al artistului
ADVERTISEMENT

Cu nouă ani în urmă, Pepe și fosta lui soție, Raluca, deveneau părinți pentru prima oară. Maria s-a născut la 15 august, motiv pentru care poată și numele Fecioarei Maria, a cărei adormire o sărbătorim la această dată.

Artistul a sărbătorit această zi prin mesaje emoționante pe rețelele de socializare. El a distribuit mai multe imagini cu fetița sa.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a lui Pepe, Maria, a împlinit nouă ani. Mesajul emoționant al artistului

Maria, fiica cea mare a lui Pepe
Maria, fiica cea mare a lui Pepe
Sursa foto: Facebook

„Pentru fetița mea plină de iubire, pentru sufletul ei bun care îmi caută privirea mereu și mă face fericit cu dragostea ei, pentru primul meu copil pe care-l divinizez , pentru ea “inima mea”, pentru Maria, LA MULȚI ANI!!!,” a scris atistul în descrierea imaginii de mai sus, pe Facebook.

„Astăzi împlinește nouă ani și sper să fie fericită toată viața , să zâmbească mereu, să iubească și să fie iubită de toată lumea, pentru că este specială… este născută și protejată de Sfânta Maria”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat în număr mare. Imaginea a strâns peste 32.000 de reacții. Mai bine de 10.000 de oameni i-au transmis urări micuței.

Andra și Cătălin Măruță, nașii Ralucăi și ai lui Pepe, s-au numărat și ei printre cei care i-au transmis „la mulți ani” Mariei.

ADVERTISEMENT

Maria a fost sărbătorită și pe Instagram. Pepe a distribuit două imagini în care spune cât de mult o iubește pe cea mică.

Pepe și Maria
Pepe își sărbătorește fiica. Maria a împlinit nouă ani
Sursa foto: Instagram
Maria, fiica lui Pepe
Pepe, imagine prin care sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale
Sursa foto: Instagram

Pepe și Raluca Pastramă, fosta sa soție, au împreună două fetițe, Maria și Rosa. Cei doi au divorțat după mai bine de opt ani de relație.

ADVERTISEMENT

În prezent, aceștia au ales să pătreze o relație amicală, de dragul copiilor. Amândoi și-au găsit fericirea în brațele altor persoane.

Pepe și Raluca, sperietură serioasă cu Rosa

Recent, fiica cea mică, Rosa, i-a făcut pe părinții ei să treacă printr-o sperietură destul de serioasă. Micuța alerga în parc și a căzut.

Copila s-a lovit destul de grav și a ajuns la spital. Din nefericire, aceasta s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă.

ADVERTISEMENT