Life

Fiica Danielei Gyorfi, umilită la școală. Vedeta a trebuit să intervină: „A fost bătută”

Fiica de 11 ani a Danielei Gyorfi a fost bătută și umilită la școală. Copila a ajuns chiar și la spital cu capul spart și vedeta a trebuit să intervină.
01.06.2023 | 19:21
Fiica Danielei Gyorfi umilita la scoala Vedeta a trebuit sa intervina A fost batuta
Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută la școală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Danielei Gyorfi a trecut prin clipe de coșmar la doar 11 ani. Micuța a fost victima bullying-ului ani la rând. A fost bătută de colege și chiar a ajuns la spital, astfel că vedeta a fost nevoită să ia atitudine.

Daniela Gyorfi a trecut prin clipe grele văzându-și fiica cum suferă din cauza a ceea ce trăia la școală

Daniela Gyorfi se mândrește cu fiica sa. Maria este considerată de unii un adevărat fenomen. Copila a avut și propria rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde intervieva vedeta, atunci când avea doar câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 54 de ani are mare grijă la educație pe care i-o dă fiicei sale și vrea să se asigure că știe cum să se comporte în societate. Cu toate acestea, faptul că este copil de celebritate i-a provocat multă suferință micuței.

La școală, fiica Danielei Gyorfi a fost victima bullying-ului. Nu doar că ceilalți copii îi aduceau numeroase jigniri mamei sale, dar pe ea o umileau și chiar au lovit-o. Maria Gyorfi a fost bătută și chiar a ajuns la spital cu capul spart.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi a luat atitudine și a mutat-o pe fata sa la o altă unitate de învățământ pentru că problemele nu s-au rezolvat. „A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile.

Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau”, a declarat Daniela Gyorfi, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Artista și-a dorit mult să devină mamă

Durerea este cu atât mai mare pentru Daniela Gyorfi cu cât s-a chinuit mult să devină mamă. Artista a pierdut mai multe sarcini înainte ca fiica sa să vină pe lume și nu știa dacă o să poată vreodată să-și întâlnească visul.

Acum, spune despre Maria că este „un copil pe sufletul său” , dar recunoaște că este destul de strictă cu ea. „Maria este un copil pe care și dacă îl rugam pe Dumnezeu și îl rugam să fie…Adică, până acum ne-a ieșit ce am vrut cu ea. Este un copil care este după sufletul meu.

ADVERTISEMENT

Nu pot decât să-i mulțumesc și lui George că mă înțelege, el nu e atât de comunist ca mine. De asta Maria îl iubește mai mult. Nu vreau să fie tocilară, vreau să învețe și să-i și rămână în cap”, a spus Daniela Gyorfi la Pro TV.

ADVERTISEMENT