Life

Fiica de suflet a Reginei Elisabeta, devastată de durere după moartea acesteia. Cine este, de fapt, contesa Sophie

Fiica de suflet a Reginei Elisabeta este devastată de durere după moartea acesteia. Cine este, de fapt, contesa Sophie de Wessex?
13.09.2022 | 23:15
Fiica de suflet a Reginei Elisabeta devastata de durere dupa moartea acesteia Cine este de fapt contesa Sophie
Fiica de suflet a Reginei Elisabeta, devastată de durere după moartea suveranei. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Contesa Sophie, fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a, este devastată de durere după moartea acesteia. Iată cum a fost surprinsă la Castelul Balmoral, în timp ce citea mesajele britanicilor.

Fiica de suflet a Reginei Elisabeta, devastată de durere după moartea suveranei

Sophie, Contesa de Wessex, este fiica de suflet a Reginei Elisabeta. Aceasta a fost devastată după ce suverana s-a stins din viață joi, 8 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost surprinsă în momentul în care a văzut numeroasele buchete de flori și mesajele lăsate de britanici în memoria monarhului care a avut o domnie de peste 70 de ani.

Sophie a citit mesajele și a fost vizibil afectată de pierderea suferită. Contesa a încercat din greu să-și stăpânească lacrimile și a fost văzută privind în gol la Castelul Balmoral, locul unde suverana și-a dat ultima suflare.

ADVERTISEMENT

Contesa Sophie este, de fapt, soția Prințului Edward, fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a. Încă din 2005 a început să fie catalogată drept “fiica” suveranei întrucât cele două erau foarte apropiate.

În vârstă de 57 de ani, Sophie este căsătorită cu Prințul Edward (58 de ani) din 1999.

Contesa a trecut prin clipe grele cu mulți ani în urmă, după ce și-a pierdut mama, care s-a stins din viață la 71 de ani din cauza cancerului la stomac.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, Sophie a văzut o figură maternă în Regina Elisabeta, căreia a început să i se adreseze cu apelativul “mamă”, notează click.ro.

Contesa Sophie moartea Reginei Elisabeta
Contesa Sophie, devastată de moartea Reginei Elisabeta. Sursa foto: hepta.ro

Sophie, alături de Regina Elisabeta în momentele de cumpănă

Cele două s-au apropiat foarte mult din 2002, după ce suverana și-a pierdut sora, Prințesa Margareta, apoi mama, Regina Mamă Elisabeta, în decurs de aproximativ două luni.

ADVERTISEMENT

În plus, moartea Prințului Philip, soțul Elisabetei a II-a, a fost un moment dificil pentru regină. Sophie i-a fost alături și de această dată.

Contesa Sophie și Prințul Edward locuiesc în apropierea reședinței regale din Windsor, alături de copiii lor, Lady Louise Windsor (18 ani) și James, Viconte Severn (14 ani).

Sophie și Regina Elisabeta obișnuiau să-și plimbe câinii împreună. Mai mult, cele două obișnuiau să studieze documentele vechi din Arhivele Regale Windsor, astfel că relația dintre cele două era una foarte bună.

Contesa Sophie și Prințul Edward ar putea fi avansați

Sophie și Edward ar urma să fie numiți Ducesă și Duce de Edinburgh, potrivit dorinței Prințului Philip. Această decizie îi aparține acum Regelui Charles al III-lea, scrie hellomagazine.com.

Noul statut i-ar putea aduce mai aproape de William și Kate, acum Prinț și Prințesă de Wales, având funcția de secunzi ai acestora.

Cei doi sunt mai puțini cunoscuți publicului larg. La un moment dat, Sophie și Edward s-au distanțat de familie și au început cariere comerciale.

În trecut, Sophie a devenit directoarea unei agenții de comunicare și relații publice. Între timp, Edward se ocupa cu producțiile TV, iar îndatoririle regale nu mai erau prioritare pentru ei, ci munca.

Cei doi au revenit în sânul familiei după o serie de scandaluri. Astfel, Sophie și Edward și-au reluat îndatoririle regale și au stat departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT