Life

Fiica ducesei Kate Middleton are o pasiune rară: „Este fanatică”. După ce e înnebunită micuța Charlotte

28.01.2021 | 17:30
Fiica ducesei Kate Middleton are o pasiune rara Este fanatica Dupa ce e innebunita micuta Charlotte
ADVERTISEMENT

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William au foarte mare grijă la modul în care își cresc copiii, iar unul dintre principele de bază în familia lor este contactul cu natura.

Atât Louis, cât și George și Charlotte sunt educați să aibă grijă de mediul înconjurător, să facă tot ce pot pentru a conserva speciile de plante sau de insecte, iar la acest capitol, cea mai împătimită în cunoașterea mediului ambiental pare să fie micuța Charlotte.

ADVERTISEMENT

Fata ducilor de Cambridge s-a familiarizat deja cu fauna și flora care înconjoară reședința din Norfolk de pe Anmer Hall și a dezvoltat o pasiune care îi pune de multe ori pe părinți în alertă.

Fiica lui Kate Middleton, fascinată de păianjeni

Charlotte este înnebunită după păianjeni! „Micuța prințesă este fanatică atunci când vine vorba de păianjeni. Îi place să îi observe și să învețe despre ei. Vânează de multe ori păianjeni, îi ține sub observație, iar apoi îi eliberează”, a declarat Katie Nicholl pentru revista Ok!, o apropiată a familiei regale.

ADVERTISEMENT

Faptul că pruncii ducesei vor să petreacă timp cât mai mult afară, în mijlocul naturii, este o mare bucurie pentru Kate, care în această perioadă a pandemiei a încercat să facă tot posibilul să nu le lipsească nimic.

kate middleotn
Revista OK! din Marea Britanie a realizat un reportaj amplu despre viața ducilor Kate Middleton și William pe timp de pandemie, cu accent pe creșterea copiilor

Cum au grijă ducii de Cambridge de copiii lor pe timp de pandemie

„Kate s-a interesat cum îi poate ajuta pe copii să învețe în aer liber, direct de natură. Mama lor e conștientă că odată cu școala online copiii petrec destul de mult timp în fața ecranelor, iar faptul că Charlotte are această pasiune o ajută în limitarea dependenței de tehnologie. Când au timp liber, Kate și William îi scot afară pe copii, indiferent dacă plouă sau e soare”, a mai spus Nicholl.

ADVERTISEMENT

Prințul Wlliam și Kate Middleton au împreună 3 copii minunați. George, cel mai mare dintre frați, are 7 anișori. Următoarea ca vârstă, cea mijlocie, este Charllote (5), iar mezinul familiei este Louis, care pe 23 aprilie va face 3 ani.