News

SCANDAL! Fiica Elenei Merişoreanu, arestată în America!

Raluca, fiica Elenei Merisoreanu, a fost arestata in America pentru “atac cu arma mortala”, dupa o bataie intr-un restaurant....
Autor: Ionuţ Cataramă | 01.03.2015 | 08:26
SCANDAL! Fiica Elenei Merişoreanu, arestată în America!

Raluca, fiica Elenei Merisoreanu, a fost arestata in America pentru “atac cu arma mortala”, dupa o bataie intr-un restaurant.

Elena Merisoreanu are parte de aventura vietii ei in Africa de Sud, unde participa la show-ul “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, difuzat de PRO TV. In schimb, fiica sa, Raluca, a fost protagonista unor aventuri neregizate.

 

In iunie 2003, cand avea 20 de ani, Raluca Merisoreanu, care locuia in America, a luat parte la o bataie intre clientii unui restaurant din orasul californian Burbank. Presa locala a relatat ca acestia au folosit drept arme farfurii si sticle sparte, politia intervenind in forta dupa miezul noptii.Au fost arestati opt oameni, cinci dintre ei pentru ca au incercat sa-i impiedice pe politisti sa intre in restaurant, ceilalti trei – pentru “suspiciunea de atac cu arma mortala”. Cei trei, conform ziarelor locale, au fost: Raluca Merisoreanu, Araik Ousepian Asaturovich si Grigor Arabyan, fiecaruia stabilindu-i-se o cautiune de 30.000 de dolari. Mai mult, fiica Elenei Merisoreanu a fost dusa la spital pentru ca avea taieturi pe brate!

Zilele acestea, Elena Merisoreanu participa la show-ul “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”Peste 9 ani, in iunie 2012, Raluca Merisoreanu era implicata intr-un alt caz tulbure. Presa romana a relatat ca fiica Elenei Merisoreanu este cercetata de FBI intr-un caz de frauda cu carduri bancare, reteaua fiind alcatuita din mai multi romani. Raluca a scapat pana la urma de acuzatiile de frauda, declarand ca ii stia doar conjunctural pe cei implicati.

Sursa: www.wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!