Life

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a impresionat pe toată lumea la nuntă. A fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă

Fata Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit toți invitații de la nuntă. A purtat o rochie demnă de o prințesă în toată regula.
28.05.2023 | 22:17
Fiica Ginei Pistol si a lui Smiley a impresionat pe toata lumea la nunta A fost imbracata ca o adevarata printesa
Fata Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit toți invitații de la nuntă. A purtat o rochie demnă de o prințesă în toată regula. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiica vedetei de la Antena 1 și a cunoscutului cântăreț a impresionat pe toată lumea la nuntă. Josephine Ana a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă și a fost în centrul atenției cu atitudinea și cu comportamentul său.

Fata Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit toți invitații de la nuntă. A purtat o rochie demnă de o prințesă în toată regula

Fata Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit toți invitații de la nuntă. Micuța în vârstă de 2 ani a purtat o rochie demnă de o prințesă în toată regula, lucru ieșit în evidență din imaginea postată de părinții săi în social media.

ADVERTISEMENT

Se pare că prezentatoarea și artistul și-au încălcat promisiunea de a nu o mai expune pe fetiță pe rețelele de socializare și le-au arătat tuturor cum s-a îmbrăcat copila. Josephine Ana a purtat o rochie cu buline, într-o nuanță deschisă.

Copila a avut și un strop de culoare pentru că pantofii roșii nu au fost trecuți cu vederea. Fotografia specială o înfățișează în brațele tatălui său, în timp ce blondina stă la o distanță oarecare și îi privește cum se joacă.

ADVERTISEMENT

Josephine radiază de fericire, la fel Smiley și Gina Pistol care sunt în culmea bucuriei de când au devenit soț și soție. Cei doi au transmis un mesaj în care mărturisesc că nunta a trecut prea repede, dar au rămas cu amintiri dragi.

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine
Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, în ziua nunții lor. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Gina Pistol și Smiley, nuntă de vis

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb.

ADVERTISEMENT

Și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu «se mărită Gina mea!», de acum, urmează cel mai frumos «Acasă» pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele.

Va amuți (sper) și grupul de organizare de nuntă”, au scris Gina Pistol și Smiley pe pagina de Facebook, unde au mai distribuit câteva imagini de la evenimentul grandios care a avut loc sâmbătă, 27 mai 2023.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți la nuntă, dar și fanilor care s-au gândit la ea și la artist în ziua cea mare. Vedeta simte că este norocoasă pentru toată susținerea primită în această perioadă.

ADVERTISEMENT