Life

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani. Actrița, extrem de emoționată: „Bucură-te de tot și toate!”

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani. Ce mesaj emoționant a postat mama ei pe rețelele de socializare și ce i-a urat Ruxandrei.
12.08.2022 | 21:42
Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol a implinit 14 ani Actrita extrem de emotionata Bucurate de tot si toate
Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani. Ruxandra este o adevărată domnișoară începând de acum!

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani

Ioana Ginghină a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Ruxandra, fiica actriței cu Alexandru Papadopol a împlinit 14 ani și a devenit o adevărată domnișoară.

ADVERTISEMENT

Astfel, actrița îi cere fiicei sale în mesajul respectiv să o învețe să fie mama unei adolescente de 14 ani și i-a făcut promisiuni că va fi atentă cu ea și o să „își facă temele” în ceea ce privește acest nou capitol din viața ei, deoarece Ruxandra este aproape la vârsta de începere a liceului.

De asemenea, Ioana Ginghină i-a cerut fiicei sale să se bucure de toate experiențele din viața sa și a încheiat mesajul pentru fiica ei cu o declarație de iubire pentru Ruxandra:

ADVERTISEMENT

„Azi e despre Rux!​ La mulți ani, iubita mea!​ Învață-mă să fiu mamă de adolescentă de 14 ani. Promit că voi fi atentă, conștiincioasă și o să-mi fac toate temele. ​

Tu bucură-te de tot și toate! Sărbătorita zile. Dragostei vieții mele​”, a scris Ioana Ginghină.

ADVERTISEMENT

Și tatăl fetei a postat un mesaj scurt: „My Rux. 12 august”, a fost mesajul lui Alexandru Papadopol.

Ce vrea să facă Ruxandra când va crește. Care este visul ei

Are 14 ani, dar fiica lui Alexandru Papadopol știe ce vrea să facă. Îi place mult desenul și este talentată, așa că deja se gândește la a face o carieră din această pasiune.

ADVERTISEMENT

Fiica Ioanei Ginghină vrea să deseneze manga atunci când o să fie mare, un tip de benzi desenate faimoase în Japonia.

„Am primit o carte despre cum pot face Manga. Sunt un fel de benzi desenate pe care eu vreau să le fac în viitor.

Să le desenez eu. Nu știu încă dacă vreau să fac și Anime, adică să și animez sau…”, spunea fiica vedetei în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT