Life

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Surpriza făcută de artistă în miez de noapte: „La mulți ani, Elena! Tu ești lumina mea”

Loredana Groza este foarte fericită în ziua aceasta. Singura ei fiică împlinește vârsta de 24 de ani și a avut grijă să o sărbătorească așa cum se cuvinte. Iată ce cadou i-a oferit.
14.07.2022 | 17:48
Fiica Loredanei Groza a implinit 24 de ani Surpriza facuta de artista in miez de noapte La multi ani Elena Tu esti lumina mea
Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza trece prin clipe minunate. Artista își sărbătorește fiica în vârstă de 24 de ani, pe Elena.

Zi mare pentru Loredana Groza. Fiica vedetei împlinește 24 de ani

Loredana Groza a suprins-o pe fiica ei încă de la miezul nopții, pentru că un asemenea eveniment nu putea trece neobservat.

ADVERTISEMENT

Astfel, cântăreața de muzică ușoară a adunat mai mulți prieteni și membri ai familiei și au mers în miezul nopții la fiica ei.

Nu puteau lipsi un tort cu urarea „La mulți ani, Elena” și un buchet de flori imens. Surpriza a fost pe măsura așteptărilor, iar fiica Loredanei Groza a fost extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

„La Mulți Ani Elena! Tu ești lumina mea, fericirea mea, dragostea mea! Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine!

Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet. Te iubesc, Mam”, a fost mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza a surprins-o pe fiica ei
Loredana Groza a surprins-o pe fiica ei. Foto: Colaj Fanatik

Cum este Loredana Groza ca mamă. Ce urări i-a făcut fiicei sale

Loredana Groza i-a urat fiicei sale mai multe lucruri cu ocazia zilei sale de naștere, chiar în timp ce a surprins-o cu tortul, florile și șampania.

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! Să vină șampania! Mulți ani trăiască! Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit”, i-a urat Loredana fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Artista a vorbit despre relația cu fiica ei, Elena, și a spus că este o mamă modernă, cool și se consideră în același timp și prietena fetei sale, nu numai mama sa.

De altfel, vedeta spunea că este și în viața reală la fel ca pe scenă – nonconformistă.

”Ca mamă sunt exact aceeaşi persoană cum mă vedeţi pe scenă, nu cred că am alte personalităţi. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă şi îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt şi soră, şi prietenă, în acelaşi timp, cu Elena”, a spus vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT