Nicio categorie

Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Fiica pilotului Adrian Iovan, cel care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, a povestit, la România TV despre relaţia cu tatăl ei, evitînd totodată să îşi...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.02.2014 | 08:11
Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Fiica pilotului Adrian Iovan, cel care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, a povestit, la România TV despre relaţia cu tatăl ei, evitînd totodată să îşi spună părerea despre cum s-au mobilizat autorităţile în seara de 20 februarie.

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, a fost foarte apropiată de tatăl ei, chiar dacă tînără locuieşte în Franţa.

“Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat pînă în ultima clipă, pînă la sfîrşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere. Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul”, a declarat la România TV Irina Iovan.

Mai mult, aceasta a mărturisit că din punct de vedere profesional a fost întotdeauna impresionată de ceea ce Adrian Iovan făcea.

Irina a aflat despre evenimentul din seara zilei de 20 februarie de la mama sa. “Mama m-a sunat să îmi spună că a avut loc un accident, că tatăl meu este rănit, apoi am comunicat cu naşul meu ca să aflu mai multe informaţii”, a precizat tînăra.

Cei doi vorbiseră la telefon duminică, cu o zi înainte de tragicul accident. “Ne sunam des, ne sunam şi vorbeam despre toate subiectele posibile şi imposibile”, a mai spus Irina.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns. “Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sînt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui“, a conchis aceasta.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!