News

Video. Fiica lui Aleksandr Dughin a fost asasinată în Rusia! Mașina capcană era destinată omului care a susținut invazia lui Putin în Ucraina

Fiica lui Aleksander Dughin, considerat ideologul lui Putin, a murit. Tânăra, pe nume Daria Dughina, se afla în mașina tătălui ei, iar autovehiculul a explodat.
21.08.2022 | 09:22
Video Fiica lui Aleksandr Dughin a fost asasinata in Rusia Masina capcana era destinata omului care a sustinut invazia lui Putin in Ucraina
Daria Dughina avea 30 de ani. Sursa foto: Twitter, Nexta, Mash, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deces în Rusia. A murit fiica lui Aleksander Dughin, personaj considerat ideologul lui Vladimir Putin. Daria Dughina, în vârstă de 30 de ani, se afla în mașina tatălui ei, autovehiculul explodând brusc.

A murit fiica lui Aleksander Dughin, considerat ideologul lui Putin. Tânăra se afla în mașina tatălui ei, care a explodat

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, într-un sat din apropiere de Moscova. Andrei Krasnov, liderul mișcării sociale „Russky Gorizont” (Orizont Rus), un apropiat al familiei Dughin, a transmis pentru agenția rusă TASS că la mijloc este vorba despre un atac, în care ținta principală ar fi fost Aleksander Dughin sau chiar ambii, tată și fiică, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Daria Dughina se îndrepta către casă în ultimele clipe din viață. Se întorcea de la un festival patriotic, intitulat ”Tradiții”. Aleksander Dughin trebuia să fie și el în autovehiculul morții, un Toyota Land Cruiser Prador, dar a decis să se urce la volanul altei mașini, pe ultima sută de metri.

”A virat pe autostrada Mozhaiskoye lângă satul Bolshiye Vyazemi, a avut loc o explozie, mașina a luat foc imediat. Flăcările au cuprins-o cu totul.

ADVERTISEMENT

Ea a pierdut controlul deoarece conducea cu viteză mare și a zburat pe partea opusă a drumului. Este mașina tatălui ei. Dasha (Daria) conduce o altă mașină, dar ea a condus mașina lui astăzi, iar Aleksander a mers separat”, a declarat pentru TASS, Andrei Krasnov, liderul „Russky Gorizont”.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini de la locul incidentului, inclusiv pe Telegram, unde Aleksander Dughin a fost surprins șocat și cu mâinile duse la cap, dar a căror autenticitate nu a fost confirmată.

ADVERTISEMENT

Cine este ideologul lui Vladimir Putin, Aleksander Dughin

Aleksander Dughin este un nume important în Rusia. Mulți îl cataloghează ideologul liderului de la Kremlin, de aceea i se mai spune și ”Rasputinul lui Putin”.

Mai mult, Aleksander Dughin ar fi un amic apropiat al lui Vladimir Putin, dar și un consilier influent al președintelui Rusiei. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin faptul că a solicitat o invazie a țării sale în Ucraina și prin afirmații referitoare la faptul că Rusia trebuie să domine toată Europa și Asia.

ADVERTISEMENT

Daria Dughina, fiica ideologului, împărtășea aceleași gânduri ca ale tatălui său. De profesie jurnalist, filozof și muzician, tânăra a fost și ea o susținătoare a invaziei Rusiei în Ucraina. SUA și Marea Britanie au sancționat-o la începutul lui 2022, din cauză că a contribuit la știrile false din mediul online, în legătură cu războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT