Life

Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an. Cum au petrecut actorul și iubita lui

Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an, iar actorul, împreună cu iubita lui, i-au organizat micuței o petrecere în toată regula.
15.06.2021 | 16:06
Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an. Cum au petrecut actorul și iubita lui. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Augustin Viziru și a iubitei lui a împlinit un an. Cei doi părinți i-au organizat micuței o petrecere uriașă, de la care nu au lipsit nume cunoscute din showbiz.

Viorica de la Clejani și taraful, Raluca Drăgoi și Costel Biju au cântat la petrecere. Majda Aboulumosha, Cătălin Cazacu, Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, s-au numărat și ei printre invitați.

ADVERTISEMENT

Nici Doinița Oancea, fosta iubită a lui Augustin Viziru, nu a lipsit de la petrecerea de „tăiere de moț” a micuței Maria.

Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an

Seara trecută, Augustin Viziru și iubita lui au sărbătorit aniversarea de un an a fetiței lor, Maria. Din lista invitaților nu au lipsit numele celebre enumerate mai sus, dar și altele.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a cântat la petrecere și a făcut senzație, iar invitații s-au distrat pe cinste. Vedetele au postat mai multe story-uri pe Instagram de la petrecerea fabuloasă a fiicei lui Augustin Viziru.

Iubita actorului a ales o ținută specială pentru această ocazie. Blondina a optat pentru o rochie roz pal, cu spatele gol, strălucind astfel la marele eveniment. Surpriza a venit și din partea fetiței, care a ales o carte de pe tavă.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru și iubita lui sunt împreună de câțiva ani, iar în 2020 s-a născut fetița lor. Actorul a declarat, la un moment dat, că niciodată nu s-ar fi așteptat să se îndrăgostească atât de tare de ea.

Fostul concurent de a Ferma se consideră un om norocos datorită iubitei lui, femeia care l-a făcut tătic.

ADVERTISEMENT

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile.

Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? Stăpâna!

Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a declarat Augustin Viziru la un moment dat, potrivit spynews.ro.

Deocamdată, Augustin Viziru și iubita lui nu s-au gândit la momentul în care vor face nunta. Actorul susține că deja formează o familie, dar vor ajunge și în fața altarului dacă va fi nevoie.

În urmă cu câteva săptămâni, Augustin Viziru și fratele său, Lucian Viziru, au trecut prin clipe dificile. Mama lor a fost infectată cu coronavirus și a fost nevoie de internare și oxigen, fiind o formă destul de serioasă a bolii.

Din fericire, femeia s-a simțit mai bine și a fost trimisă acasă, unde s-a și vindecat de Covid-19.

ADVERTISEMENT