Fiica lui Barack Obama era la cîţiva kilometri de locul masacrului de la Nisa

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 21:25
Fiica lui Barack Obama era la cîţiva kilometri de locul masacrului de la Nisa GALERIE FOTO

Malia, fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama, se afla pe Coasta de Azur în data de 14 iulie când a avut loc sângerosul atentat de pe promenada din Nisa.

Malia Obama şi-a sărbătorit majoratul la un hotel de 5 stele din staţiunea exclusivistă Antibes, situată la câţiva kilometri de oraşul Nisa, unde de Ziua Franţei un camion a intrat pe promenadă şi a strivit 84 de oameni.

”Secretul profesional nu ne-a permis până acum să facem acest lucru public, însă acum vă putem anunţa că Malia Obama a fost cazată câteva zile în hotelul nostru, pentru aniversarea sa de 18 ani. Suntem onoraţi de vizita ei şi îi urăm La Mulţi Ani”, au scris reprezentanţii hotelului de lux pe pagina de Facebook a unităţii.

De asemenea, cotidianul francez Nice Matin precizează că plecarea fiicei lui Obama era prevazută pe 15 iulie, a doua zi după atentat. Tânăra şi prietenii ei au ocupat o cameră a hotelului, în deplină discreţie şi însoţite de o armată de gărzi de corp, mai scrie publicaţia franceză.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×