ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Fiica lui Barack Obama era la cîţiva kilometri de locul masacrului de la Nisa

Malia, fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama, se afla pe Coasta de Azur în data de 14 iulie când a avut loc sângerosul atentat de pe promenada din Nisa....
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.07.2016 | 21:25

Malia, fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama, se afla pe Coasta de Azur în data de 14 iulie când a avut loc sângerosul atentat de pe promenada din Nisa.

ADVERTISEMENT

Malia Obama şi-a sărbătorit majoratul la un hotel de 5 stele din staţiunea exclusivistă Antibes, situată la câţiva kilometri de oraşul Nisa, unde de Ziua Franţei un camion a intrat pe promenadă şi a strivit 84 de oameni.

”Secretul profesional nu ne-a permis până acum să facem acest lucru public, însă acum vă putem anunţa că Malia Obama a fost cazată câteva zile în hotelul nostru, pentru aniversarea sa de 18 ani. Suntem onoraţi de vizita ei şi îi urăm La Mulţi Ani”, au scris reprezentanţii hotelului de lux pe pagina de Facebook a unităţii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cotidianul francez Nice Matin precizează că plecarea fiicei lui Obama era prevazută pe 15 iulie, a doua zi după atentat. Tânăra şi prietenii ei au ocupat o cameră a hotelului, în deplină discreţie şi însoţite de o armată de gărzi de corp, mai scrie publicaţia franceză.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!