Life

Fiica lui Bruce Willis, anunț trist despre actor: “A fost devastator”

Fiica lui Bruce Willis a făcut un anunț trist despre actor, care suferă de demență frontotemporală. Dezvăluiri emoționante.
02.06.2023 | 15:20
Fiica lui Bruce Willis anunt trist despre actor A fost devastator
Ce a spus fiica lui Bruce Willis despre actor. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiica lui Bruce Willis a vorbit despre boala de care suferă actorul și a făcut un anunț trist. Tânăra a simțit de mai mult timp că tatăl său nu se simte tocmai bine.

Fiica lui Bruce Willis a făcut un anunț trist despre actor. Când a aflat că are probleme serioase de sănătate

În vârstă de 29 de ani, Tallulah, una dintre fiicele lui Bruce Willis (68 de ani), a vorbit despre boala tatălui său. În cadrul unui eseu personal scris pentru publicația Vogue, tânăra a dezvăluit că actorul avea un comportament ciudat încă de când ea era adolescentă.

ADVERTISEMENT

Tallulah a crezut, atunci când era adolescentă, că tatălui ei nu îi mai păsa atât de mult de ea, mai ales că actorul era deja căsătorit atunci cu Emma Heming Willis.

Tânăra a povestit, îndurerată, cum a asistat la degradarea tatălui ei. În acel moment, încă nu știa că era vorba, de fapt, despre o afecțiune gravă.

ADVERTISEMENT

“Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, a scris fiica actorului din “Die Hard”, citată de click.ro.

Inițial, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, însă anul acesta a fost confirmat de membrii familiei faptul că boala era demența frontotemporală.

ADVERTISEMENT

“În timp ce eram învăluită în problemele pe care le aveam cu corpul meu, tatăl meu se lupta în liniște. Au fost efectuate tot felul de teste cognitive, dar nu aveam încă un nume pentru boala lui”, a mai spus Tallulah.

Tallulah, afectată de boala renumitului actor

În vara lui 2021, tânăra s-a trezit la realitate într-un mod dureros. La acel moment, Tallulah a realizat cât de gravă era, de fapt, afecțiunea de care suferea Bruce Willis.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Bruce Willis a realizat că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel pentru ea și că starea de sănătate a tatălui ei se va agrava pe zi ce trece.

“Deodată mi-am dat seama că nu voi avea parte niciodată de acel moment tată-fiică. Tatăl meu nu va putea vorbi despre mine la nunta mea. A fost devastator. Am ieşit afară şi am plâns în tufişuri”, a adăugat ea.

Tallulah face tot posibilul de a se bucura de cât mai multe momente alături de tatăl ei. Atunci când îl vizitează acasă, tânăra face “o mulțime de fotografii”. În plus, mereu salvează mesajele vocale de la Bruce Willis pe un hard disk.

Bruce Willis are trei fiice din căsnicia cu Demi Moore. Este vorba despre Tallulah, Scout (31 de ani) și Rumer (34 de ani). Actorul are și două fete din actualul mariaj, Mabel (11 ani) și Evely (9 ani).

Anul acesta, familia actorului a confirmat boala cu care a fost diagnosticat. Până la începutul anului trecut, problemele de sănătate ale lui Bruce Willis au fost ținute secrete.

ADVERTISEMENT