Life

Fiica lui Cătălin Măruță, urare amuzantă în ziua în care prezentatorul a împlinit 45 de ani: “Ești bătrân, fără supărare”

Eva, fiica lui Cătălin Măruță, i-a făcut prezentatorului de la Pro TV o urare amuzantă, cu ocazia împlinirii vârstei de 45 de ani.
27.01.2023 | 16:44
Fiica lui Catalin Maruta urare amuzanta in ziua in care prezentatorul a implinit 45 de ani Esti batran fara suparare
Cătălin Măruță, urare amuzantă din partea Evei, fiica lui. Vedeta a împlinit 45 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani, iar fiica sa, Eva, i-a făcut o urare foarte amuzantă. Vedeta de la Pro TV încă nu a revenit pe micile ecrane, la două săptămâni după intervenția chirurgicală suferită la genunchi.

Cătălin Măruță, urare amuzantă din partea Evei, fiica lui, cu ocazia împlinirii vârstei de 45 de ani

Prezentatorul de la Pro TV a își sărbătorește astăzi, 27 ianuarie, ziua de naștere, dar încă se recuperează după operația la picior pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță se bucură de timpul petrecut acasă, alături de familie. Vedeta încă se află în concediu medical, emisiunea pe care o moderează de ani buni la Pro TV este prezentată de Adela Popescu.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Măruță a transmis un mesaj emoționant, cu ocazia acestei zile atât de speciale.

ADVERTISEMENT

“45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac.

Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!”, a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță, de ziua lui.

Membrii familiei i-au făcut și ei urări prezentatorului TV, însă cea mai amuzantă a fost cea a Evei, fiica lui, în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Micuța i-a urat tatălui ei să se recupereze cât mai curând după operație, printre altele. Totodată, Eva a ținut să-i spună prezentatorului TV că este în vârstă.

“Astăzi împlinești 45 de ani. Ești bătrân, fără supărare! La mulți ani! Tati, te iubesc și ești cel mai bun tată din lume! Sper să te faci bine cu recuperarea.

Mereu cu chef de joacă, răbdător și amuzant. Te iubesc!”, a fost mesajul fiicei lui Cătălin Măruță.

Și David a avut o urare pentru tatăl său, de care este foarte atașat. Băiatul în vârstă de 11 ani speră ca cei doi să aib parte de cât mai multe călătorii împreună.

Ce mesaj a avut Andra pentru soțul ei

Jurata de la Românii au talent nu a uitat să-i transmită un mesaj soțului ei, cu ocazia zilei de naștere. Andra a avut o urare emoționantă pentru bărbatul alături de care are doi copii.

“La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună.

Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!”, i-a transmis artista partenerului ei de viață, cu care este căsătorită de aproape 15 ani.

Cătălin Măruță a suferit recent o intervenție chirurgicală la genunchi. Prezentatorul avea dureri mari din cauza ligamentelor încrucișate, așa că a decis să meargă la medic să se opereze, iar totul a decurs foarte bine. Soția sa i-a fost alături în fiecare moment, mai ales în ziua operației.

ADVERTISEMENT