Life

Fiica lui Cristian Boureanu, operații estetice la 19 ani. Ioana e total transformată în prezent 

08.09.2020 | 14:07
Fiica lui Cristian Boureanu operatii estetice la 19 ani Ioana e total transformata in prezent
Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, are vârsta de 19 ani și deja ar avea la activ câteva operații estetice
ADVERTISEMENT

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, este total de nerecunoscut. În prezent adolescenta a trecut prin anumite modificări și le-ar putea da mari bătăi de cap chiar și cunoscătorilor în aceste detalii, pentru că are o apariție total nouă.

Ioana Boureanu este în prezent studentă, având vârsta de 19 ani. Se pare că a fost un moment prielnic să își ajute look-ul printr-o serie de modificări. Tânăra le-a devenit cunoscută celor din public din România și din pricina scandalurilor în care a fost implicată în trecut.

ADVERTISEMENT

La fel ca orice adolescentă rebelă, Ioana Boureanu a avut de-a face în special cu restricțiile impuse de familie. În momentul actual pare să fi trecut de toate acele capitole din trecut și se bucură de viață.

Fiica lui Cristian Boureanu are operații estetice la doar 19 ani?  Ioana este de nerecunoscut

Cele mai noi postări din mediul online o înfățișează însă pe Ioana Boureanu total schimbată. În special la nivel de fizionomie, pentru că tânăra pare să fi apelat și ea, la fel ca multe vedete de la noi, la priceperea medicului estetician. A făcut câteva astfel de vizite din dorința de a-și schimba look-ul.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Cristian Boureanu are operații estetice Ioana e total transformată în prezent
Ioana Boureanu le-a arătat internauților schimbările prin care a trecut prin intermediul postărilor sale

Imaginile postate pe contul ei oficial de Instagramo arată pe fiica lui Cristian Boureanu total transformată. Ioana pare să fi optat pentru o augumentare de buze, avându-le în prezent cu mult mai proeminente.

În încercarea de-a avea o apariție cât mai răvășitoare, aceasta a încercat din răsputeri să își mențină stilul și în lunile în care pandemia cu noul virus era resimțită mai tare în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Totodată, mai e cunoscut că Ioana este studentă la SNSPA, în Capitală, dar și că a demonstrat foarte tare că s-a maturizat și a devenit o persoană responsabilă. Scandalurile din trecut nu o puneau tocmai într-o lumină favorabilă pe fiica lui Cristian Boureanu.

Mama acesteia este Irina, prima soție a omului de afaceri de care a divorțat în anul 2003, când Ioana era foarte mică.

ADVERTISEMENT

De la adolescenta rebelă de altădată, Ioana s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, având mare grijă la modul în care se afișează acum. Pe rețelele sociale aceasta are mereu o ținută perfectă, dar și un look cât mai natural. Mulți internauți au observat însă că adolescenta și-a mărit buzele și a optat și pentru o astfel de schimbare de ordin estetic.

ADVERTISEMENT