Life

Fiica lui Dan Diaconescu dă lovitura la doar 16 ani. Își lansează propria televiziune

Fiica lui Dan Diaconescu își lansează propria televiziune, la doar 16 ani. Dona îi calcă pe urme tatălui său, iar noul post TV va fi lansat în curând.
23.11.2021 | 08:21
Fiica lui Dan Diaconescu da lovitura la doar 16 ani Isi lanseaza propria televiziune
ADVERTISEMENT

Dona, fiica lui Dan Diaconescu, este pasionată de același domeniu ca tatăl ei și își lansează propria televiziune, la doar 16 ani.

Tânăra are deja experiență în presa scrisă, iar acum este pregătită să se lanseze în lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Fostul patron de la OTV este mândru de fiica sa și o sprijină în tot ceea ce face. Televiziunea Donei urmează să fie lansată chiar săptămâna viitoare.

Fiica lui Dan Diaconescu își lansează propria televiziune

Potrivit cancan.ro, televiziunea va fi lansată la data de 1 decembrie 2021. Va fi o televiziune de podcast-uri, acestea fiind un trend la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Subiectele abordate la noua televiziune vor fi din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri, conform sursei citate. Cât de curând, fiica fostului șef OTV va putea fi văzută în postura de prezentator TV.

Sediul televiziunii se află în zona Primăverii și a fost deja amenajat corespunzător pentru lansare.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Dan Diaconescu este elevă la liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde a redactat diverse articole pentru revista școlii, astfel că este deja familiarizată cu lumea presei scrise.

Nu este o surpriză pentru fostul prezentator TV că fiica lui are de gând să-i calce pe urme.

Între timp, Dan Diaconescu așteaptă o decizie din partea CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului), după ce i s-a interzis să desfășoare orice activitate care ține de presa scrisă sau audiovizuală până la data de 4 martie 2025.

ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu și-a lansat propria platformă

În luna aprilie, Dan Diaconescu a anunțat lansarea propriei sale platforme, DD Home Cinema. Cum nu poate vorbi în public până în 2025, fondatorul OTV a găsit o soluție pentru a se relansa.

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain.

DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, anunța Dan Diaconescu în aprilie, într-un clip postat pe TikTok.

Televiziunea OTV a fost închisă la începutul anului 2013. Postul a fost supus de două ori retragerii licenței de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

Prima dată a fost în 2002, apoi în ianuarie 2013, iar televiziunea a fost închisă pe 22 ianuarie 2013. OTV nu a reușit să plătească amenzile aplicate de CNA pentru încălcarea Legii audiovizualului în perioada 2009 – 2012.

ADVERTISEMENT