Life

Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante despre tatăl ei. Ce semne primește de dincolo: „S-a ivit ceva care să mă ajute”

Fiica lui Dem Rădulescu, Irina, a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl ei. Actrița a oferit un interviu de colecție la Acces Direct.
15.07.2021 | 21:26
Fiica lui Dem Radulescu marturisiri emotionante despre tatal ei Ce semne primeste de dincolo Sa ivit ceva care sa ma ajute
Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante despre tatăl ei. Ce semne primește de dincolo. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina, fiica lui Dem Rădulescu, a făcut mărturisiri emoționante despre regretatul actor. Tânăra susține că a moștenit și alte pasiuni de la el în afară de actorie.

Mai mult, aceasta susține că primește semne de dincolo de la regretatul ei tată, de care îi este foarte dor. Irina avea doar 13 ani atunci când tatăl ei s-a stins din viață și rememorează momentele petrecute cu el.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante despre tatăl ei. Ce semne primește de dincolo: „S-a ivit ceva care să mă ajute”

Fiica lui Dem Rădulescu a oferit un interviu emoționant despre tatăl ei. Irina își amintește cu drag de clipele petrecute alături de marele actor, care s-a stins din viață pe când ea avea doar 13 ani.

Tânăra obișnuia să se plimbe alături de tatăl ei, iar acum adoră să meargă foarte mult pe jos. Irina susține că mersul pe jos este ca o meditație și o ajută să fie legată de el chiar și acum, la aproape 21 de ani de când a murit.

ADVERTISEMENT

Irina primește semne din partea regretatului ei tată și știe acest lucru pentru că mereu a fost ajutată atunci când se lovea de probleme.

 „E foarte greu să spui ‘sunt actriță’ când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

(…) De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume”, a declarat fiica lui Dem Rădulescu la Acces Direct.

Irina își amintește de faptul că a apucat să-i spună tatălui ei că își dorește să devină actriță. Din păcate, moartea lui Dem Rădulescu nu l-a mai lăsat pe marele actor să-și vadă fiica pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut.

Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente”, a continuat Irina.

Irina Rădulescu: „Era un om de rigoare”

Irina Rădulescu a mai spus că tatăl ei era un om „de rigoare” și că mereu se bucură pentru reușitele mamei sale, Adriana Șchiopu, sau pentru orice alt membru al familiei.

Tânăra se bucură mai mult pentru reușitele celor dragi decât pentru ale ei, după cum a mai declarat.

„Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii”, a continuat actrița.

Irina avea doar 13 ani atunci când și-a pierdut tatăl, însă își amintește și acum cât de categoric era și nu voia să renunțe la cariera lui, deși avea un program încărcat.

„A murit când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga ‘te rog frumos, măcar la radio renunță’.

El era de o rigoare… El spunea: ‘nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea’”, a mai spus Irina Rădulescu.

ADVERTISEMENT