Life

Fiica lui Emil Boc, vedetă pe TikTok. Postările sale au devenit virale. Video

06.03.2021 | 21:21
Fiica lui Emil Boc vedeta pe TikTok Postarile sale au devenit virale Video
Fiica lui Emil Boc, vedetă pe TikTok. Postările sale au devenit virale. Video. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă Emil Boc este ”vedetă” la primăria din Cluj-Napoca, pe care o câștigă lejer la fiecare alegeri locale, fiica sa Cezara este vedetă în online, mai exact pe TikTok, acolo unde postările sale au devenit virale.

În vârstă de 24 de ani, Cezara Boc este absolventă de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca și a decis să-și pună în valoare cunoștințele într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

”Cezi” prezintă lecții de Drept într-o manieră originală pe platforma de socializare TikTok, acolo unde are peste 191.000 de urmăritori, iar fiecare postare stârnește zeci de mii de reacții apreciative.

Fiica lui Emil Boc, vedetă pe TikTok. Postările sale au devenit virale

Pasiunea Cezarei pentru TikTok a fost una născută întâmplător, în vara lui 2020, în plină pandemie. A început atunci să posteze clipuri în care explică diverse infracțiuni într-o manieră amuzantă și atrăgătoare, dovadă că în scurt timp a adunat un număr impresionant de urmăritori. Primul ei clip cu lecție scurtă de drept a avut 1 milion de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Emil Boc lucrează în prezent ca jurist şi se pregătește pentru examenul de intrare în Barou. Într-un interviu pentru un site al studenților de la UBB, Cezare povestește cum într-o seară, în 2020, pe când învăța i-a venit o idee: cum ar fi să se filmeze recapitulând.

Din acel moment a început să posteze foarte des. Mai întâi a postat filmarea care a ajuns până dimineață să aibă peste 100.000 de vizualizări, iar acum are peste 1 milion de vizualizări. Printre urmăritorii ei se numără și vedete importante din țară, precum cântăreața Irina Rimes.

ADVERTISEMENT

”Totul a început foarte pe nepregătite. Îmi instalasem Tik Tok de câteva zile. Stăteam într-o seară și învățam, apoi mi-a venit o idee – cum ar fi dacă m-aș filma recapitulând ce am învățat azi? Era videoclipul cu bicicleta , unde explicam câteva dintre infracțiunile cele mai comune (furt, tâlhărie, înselăciune, ultraj, trafic de influență, șantaj, abuz de încredere etc.).

Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii și fi avut până în 100 de like-uri.

ADVERTISEMENT
@cezikezizezi##lectiededrept ##invatapetiktok ##edutok ##juridic ##drept instagram: cezi___ 💕♬ original sound – cezi


A doua zi dimineața, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care și Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacția lumii m-a încurajat să continui și asta a fost”, povestește Cezara Boc pentru StudentLaJurna.

ADVERTISEMENT
Tags: