Life

Fiica lui Eminem s-a logodit. Cine e viitorul ei soț

Fiica rapperului american Eminem s-a logodit. Cine este viitorul soț al lui Hailie Jade. Tânăra a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
07.02.2023 | 08:41
Fiica lui Eminem sa logodit Cine e viitorul ei sot
Cu cine s-a logodit Hailie Jade, fiica lui Eminem. Sursa foto: people.com
ADVERTISEMENT

Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, s-a logodit. Tânăra în vârstă de 27 de ani a dat vestea pe rețelele de socializare. Cine este bărbatul cu care urmează să meargă în fața altarului?

Fiica lui Eminem, cerută de soție

Potra fost cerută în căsătorie de Evan McClintock, managerul unei companii prestigioase de peste Ocean. Fiica rapperului american a arătat fanilor săi inelul cu diamant, de pe degetul său.

ADVERTISEMENT

Totodată, Hailie a postat și o imagine în care apare cum își ajută partenerul să deschidă o sticlă de șampanie. Urmăritorii ei nu au ezitat să facă unele glume.

”Se pare că genunchii lui erau slăbiți”, este comentariului unui din cei peste 3 milioane de urmăritori pe care îi are Hailie pe pagina sa de Instagram, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Eminem si logodnicul ei
Fiica lui Eminem, ajutându-și logodnicul să desfacă șampania. Sursa foto: eonline.com/Instagram

 

Cine este viitorul soț al fiicei lui Eminem

Potrivit people.com, Hailie Jade Mathers  și Evan McClintock sunt împreună din 2016, iar până de curând și-au ținut relația ușor discretă de ochii presei.

După ce a terminat o facultate cu profil economic, Evan McClintock a ajuns să lucreze în domeniul software, iar în prezent este directorul firmei unde activează.

ADVERTISEMENT

Deși au încercat să-și țină povestea de dragoste secretă multă vreme, la un moment dat, Eminem și-a dat de gol fiica, într-un interviu din 2020.

”Hailie nu are încă un copil. Doar un iubit. Se descurcă bine. M-a făcut să fiu mândru cu siguranță”, a declarat faimosul artist internațional.

ADVERTISEMENT

Deși este unul dintre cei mai faimoși rapperi, la nivel mondial, puțini fani cunosc faptul că Eminem are trei fiice: Alaina Scott, Stevie Laine și Hailie.

De-a lungul timpului, Eminem, pe numele real Marshall Bruce Mathers III, a uimit atât prin talentul său, cât și prin povestea de viață. Solistul provine dintr-o familie în care mama lui era dependentă de droguri, iar tatăl l-a părăsit.

Mama lui i-a dat naștere pe când avea doar 15 ani, iar Eminem, marcat de situația femeii, și-a impus încă de mic faptul că o va ajuta când va crește și că va deveni un artist consacrat.

Visul lui Eminem a devenit realitate odată cu trecerea anilor. A ajuns să aibă milioane de albume vândute, zeci de hituri, colaborări cu artiști cunoscuți și o situație financiară bună. 

ADVERTISEMENT
Tags: