News

Delia, fiica lui Florin Iordache, implicată într-un accident rutier la Caracal

25.06.2019 | 18:19
Fiica lui Florin Iordache, accident în Caracal *foto: facebook

Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată marți într-un accident de circulație la Caracal. Fata fostului ministru al Justiției a intrat cu mașina într-un gard, anunță Mediafax, care citează surse judiciare. Delia Iordache a fost testată cu etilotestul, dar rezultatul a fost unul negativ.

Fiica lui Florin Iordache, accident rutier la Caracal

Cei de la Poliía Olt susțin că accidentul rutier care a fost produs marți dimineața pe o stradă din Caracal nu s-a soldat cu nicio victimă, ci numai cu pagume materiale.

“În această dimineață, în jurul orei 4.00, la Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit că o tânără din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în gardul unei proprietăți. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fiica lui Florin Iordache, accident în Caracal *foto: facebook
Fiica lui Florin Iordache, accident în Caracal *foto: facebook

Cine este Delia Iordache, fiica lui Florin Iordache

Delia Iordache are 28 de ani și are o carieră înfloritoare în instituțiile publice. Ea a fost angajată la Ministerul Afacerilor Externe, la Departamentul pentru românii de pretutindeni. În ianuarie 2017, Delia a dat cariera din diplomație pentru o funcție în cadrul departamentului de comunicare la Cancelaria Băncii Naționale a României. În ultima declarație de avere de la MAE, fiica fostului ministru al Justiției declara un apartament de 88 de metri pătrați în București și un salariu anual de 12.000 de lei, potrivit newsweek.ro.

Florin Iordache este unul dintre cei mai controversați oameni politici din România. Originar din Caracal, Iordache se află la al cincilea mandat de parlamentar. El a fost ministru al Justiției la începutul anului 2017 și este autorul celebrului OUG 13, dar și al conferinței de presă uluitoare în care a lansat în spațiul public replica „altă întrebare?”.