Life

Fiica lui Florin Salam a răbufnit, întrebată cum se înțelege cu Roxana Dobre, mama ei vitregă: „Se vorbesc fel și fel de chestii”

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a vorbit despre nunta tatălui său cu Roxana Dobre, eveniment care a avut loc de curând. Cântăreața a vrut să clarifice neapărat un lucru.
09.06.2022 | 18:00
Fiica lui Florin Salam a rabufnit intrebata cum se intelege cu Roxana Dobre mama ei vitrega Se vorbesc fel si fel de chestii
Betty, fata lui Florin Salam, a vorbit despre relația ei cu Roxana Dobre. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica lui Florin Salam s-a distrat până în zori la nunta tatălui său cu fotomodelul Roxana Dobre, alături de care formează o familie de ceva vreme încoace.

Betty, fiica lui Florin Salam, a povestit cum a fost la nunta tatălui ei

Betty Stoian a acordat un scurt interviu pentru Prima TV, în care a vorbit în primul rând despre cum a fost nunta manelistului. Când a fost întrebată despre cum se înțelege în realitate cu Roxana Dobre, artista a oftat.

ADVERTISEMENT

A vrut să clarifice care este situația dintre ea și Roxana, ridicând ușor tonul, sătulă de zvonurile cum că nu s-ar înțelege tocmai bine. Betty a lăsat să se înțeleagă că Roxana are locul ei în familie și că relația dintre cele două este una bună, în ciuda gurilor rele.

Ba mai mult, bruneta a zis că atunci când are nevoie de un sfat, nu se sfiește să apeleze la mama ei vitregă.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea.

Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească”, a povestit Betty despre nunta tatălui ei, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre”

Pusă în fața subiectului despre legătura dintre ea și Roxana, fiica manelistului a răbufnit. Aceasta a zis că s-a săturat de oamenii care susțin contrariul și că nu are ce să facă dacă unii cred cu totul altceva. A spus cu subiect și predicat că sunt destul de apropiate.

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Se vorbesc fel și fel de chestii… Îi cer sfaturi Roxanei când am nevoie, de ce nu?”, a completat Betty.

 

ADVERTISEMENT
Tags: