Life

Fiica lui Florin Salam în ipostaze incendiare. Ce a postat Betty Blue pe Instagram

23.09.2020 | 18:03
Fiica lui Florin Salam in ipostaze incendiare Ce a postat Betty Blue pe Instagram
Betty, fiica lui Florin Salam, are în prezent vârsta de 20 de ani
ADVERTISEMENT

Fiica lui Florin Salam le-a oferit fanilor din mediul online câteva ipostaze incendiare. Tânăra a pozat într-un mod total inedit, având și o vestimentație cât se poate de sumară.

Betty Blue e renumită și datorită carierei sale muzicale, pe care a lăsat-o însă pe un plan secundar, odată ce a devenit mămică.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 20 de ani și Cătălin, tatăl băiețelului ei, sunt foarte fericiți împreună de câțiva ani. Se pare că aceasta nu și-a neglijat însă în totalitate, în ultima perioadă, nici latura artistică.

Fiica lui Florin Salam a postat imagini incendiare pe Instagram. Ce face în prezent Betty Blue

Asta deoarece Betty Salam a continuat să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face. De curând, pe pagina de Instagram a vedetei au apărut și câteva imagini ce ar putea fi integrate în categoria de interzise minorilor.

ADVERTISEMENT

Total lipsită de inhibiții, Betty Salam a pozat atât în costum de baie, dar și într-un deux piece din dantelă de culoare albă.

Pozele au fost apreciate într-un număr record de către intenauții români care au “înroșit” butonul de Like de pe rețeaua socială.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty Blue (@bettyblue.official) on

Betty Salam a pozat în ipostaze foarte provocatoare și fotografiile au ajuns să fie postate și  în mediul online. Fata de 20 de ani a cântărețului de manele a devenit mămică în urmă cu câțiva ani. Totul la scurt timp de când devenise majoră și împlinise 18 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty Blue (@bettyblue.official) on

Betty Salam s-a pozat în astfel de ipostaze și alături de soțul ei, care dormea în pat. Acest selfie a ajuns și el pe contul de socializare al brunetei.

ADVERTISEMENT

Betty Blue e foarte populară în mediul online și pentru că le-a arătat altor femei cum să slăbească și să se tonifieze după o naștere. Aceasta a avut un progres uimitor după ce a devenit pentru prima dată mămică, fiind cunoscut că urmează și o rutină sportivă care să o ajute cu menținerea în formă.

ADVERTISEMENT