Life

Fiica lui Florin Salam și-a pus fanii pe gânduri. Fotografia postată de Betty care a stârnit un val de controverse

Fiica lui Florin Salam a reușit să îi pună pe gânduri pe fanii săi. Betty a publicat două imagini care lasă loc de interpretări.
08.11.2022 | 14:59
Fiica lui Florin Salam sia pus fanii pe ganduri Fotografia postata de Betty care a starnit un val de controverse
Postarea controversată a lui Betty Salam i-a pus pe gânduri pe internauți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Betty Salam se poate declara o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cătălin Vișănescu și de asemenea, are și un copil.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a devenit mamă în urmă cu aproape patru ani

Fiica lui Florin Salam a devenit mamă în destul de tânără, în 2018, iar acum are doar 22 de ani. Asta nu a oprit-o însă deloc atunci când a venit vorba de carieră.

ADVERTISEMENT

Deși a avut probleme inclusiv în căsnicie la un moment dat, acest lucru nu a fost o piedică pentru ea.

În prezent, Betty are în derulare mai multe proiecte personale și câștigă sume destul de consistente. A lăsat muzica deoparte, iar acum s-a concentrat pe social media.

ADVERTISEMENT

Pe contul de Instagram, fiica lui Florin Salam are peste 400.000 de urmăritori, pe care are grijă să îi țină la curent cu tot ceea ce face, iar în același timp, se concentrează și pe creșterea fiului său, Matthias Ștefan.

De această dată însă, ultima postare a cântăreței a generat un val de controverse. Betty a publicat un clip video cu imaginea unei fetițe.

ADVERTISEMENT

Imaginea postată de Betty care a generat mari controverse

Practic, prima oară, era vorba despre un clip video în care apărea ea, iar mai apoi, în locul vedetei apărea o altă fetiță, care îi semăna destul de tare.

Pentru că asemănările erau extrem de mari, mulți s-au întrebat dacă vedetei doar îi lipsește perioada copilăriei, sau nu cumva se gândește să mai facă un copil.

ADVERTISEMENT

Aceste controverse au pornit și având în vedere descrierea pe care Betty a pus-o în dreptul imaginii. ”Să înțeleg că așa arată o mini Betty?”, a scris artista, lucru care i-a împărțit pe internauți în două tabere.

Betty Salam a publicat un clip video care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Sursă foto: Instagram / captură Fanatik
Betty Salam a publicat un clip video care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Sursă foto: Instagram / captură Fanatik

Încă nu este clar însă motivul pentru care vedeta a postat un astfel de clip, însă dacă va fi vorba despre un al doilea copil, cu siguranță aceasta va împărtăși totul cu urmăritorii săi, așa cum o face în mare parte.

Amintim că viața vedetei nu a fost întotdeauna roz. Betty Salam a trecut prin momente dureroase atunci în care și-a pierdut mama, iar tatăl ei, Florin Salam a încercat să o protejeze enorm de atunci.

ADVERTISEMENT
Tags: