Sporturi

Lovitură teribilă pentru campionul Floyd Mayweather. Fiica sa, Iyanna, arestată pentru înjunghierea altei femei!

05.04.2020 | 17:57
Lovitură teribilă pentru campionul Floyd Mayweather. Fiica sa, Iyanna, arestată pentru înjunghierea altei femei!
Iyanna Mayweather, fiica lui Floyd Mayweather, a înjunghiat o femeie din gelozie
ADVERTISEMENT

Într-un moment în care SUA a devenit țara cea mai zguduită din lume de pandemia de coronavirus, cu 300.000 de cazuri de infectare și peste 4000 de decese, fostul mare campion de box, Floyd Mayweather, a primit o lovitură teribilă.

Fiica lui Floyd Mayweather, arestată pentru înjunghierea unei femei

Una mult mai dură decât puținele pe care le-a recepționat în ring unul dintre cei trei sportivi din lume, alături de jucătorul de golf Tiger Woods și de Cristiano Ronaldo care a reușit să atingă în cariera sa din câștiguri minim un miliard de dolari.

Pentru că lovitura vine din partea unei persoane dragi lui Floyd Mayweather, din apropierea sa, de la care nu s-ar fi putut aștepta la așa ceva.

ADVERTISEMENT

A acționat din gelozie

Este vorba de fiica sa, Iyanna, 19 ani, care a fost arestată sâmbătă și plasată în arest în Texas, după ce a înjunghiat, se pare din gelozie, o altă femeie.

Fiica lui Mayweather a avut această reacție necontrolată vineri, după ce și-a surprins iubitul, rapperul NBA Youngboy, în compania altei femei, Lappatra Lashai Jacobs, 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în casa iubitului

Incidentul s-a produs în casa rapperului. Iyanna a pus imediat mâna pe două cuțite și a lovit-o pe rivala sa. A doua lovitură se pare că a fost mult gravă.

Ambulanța a sosit repede și a transportat femeia la spital, dar nu există informații despre starea ei actuală. La fel de repede a venit însă și poliția, care a arestat-o pe făptașă.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather a avut două decese în familie în luna martie

Este un început de an blestemat pentru Floyd Mayweather. La începutul lunii martie femeia cu care are trei copii, Josie Harris, 40 de ani, mai mică trei ani decât fostul campion, a fost găsită moartă în mașina ei în California.

Iar câteva zile mai târziu unchiul lui Floyd, Roger Mayweather, care i-a fost și antrenor, s-a stins și el din viață la vârsta de 58 de ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri