Life

Fiica lui Gabi Luncă, replică tranșantă la adresa soției lui Daniel Onoriu: ”Sunt ambiții și interese mari la mijloc”

Rebeca Onoriu, mătușa pilotului de raliuri, i-a transmis un mesaj dur, încă soției lui Daniel Onoriu, după ce l-a trimis în spatele gratiilor.
04.12.2022 | 20:41
Fiica lui Gabi Lunca replica transanta la adresa sotiei lui Daniel Onoriu Sunt ambitii si interese mari la mijloc
iica lui Gabi Luncă, replică tranșantă la adresa soției lui Daniel Onoriu. Sursa foto: facebook/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rebeca Onoriu face primele declarații despre clipele de coșmar prin care trece nepotul ei, Daniel Onoriu. Fortul pilot de raliuri a ajuns în spatele gratiilor după ce a încălcat ordinul de restricție pe care îl avea împotriva soției sale, Isabela. Fiica regretatei Gabi Luncă îi trasmite și un mesaj trașant celei care l-a denunțat autorităților pe Daniel.

Fiica lui Gabi Luncă, replică dură la adresa soției lui Daniel Onoriu

După ce fostul pilot de raliuri ar fi încercat să se sinucidă, chiar în arest, Rebeca Onoriu susține că nepotul ei are nevoie de tratament urgent, altfel viața lui va fi în pericol. De asemenea, aceasta este de părere că Daniel nu ar trebui să se afle după gratii, având în vedere cele 55 de zile de comă.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gabi Luncă a ținut să îi transmită și un mesaj soției lui Daniel Onoriu, Isabela, cea care l-a denunțat autorităților pe fostul pilot de raliuri .

Soției lui i-aș transmite atât: să nu uite că l-a susținut în toate nebuniile lui, iar fosta lui iubită nu i-a făcut nici un rău lui Daniel, ba, din contră. Și nici ei nu i-a făcut nimic! Ea bagă un om în arest din dragoste! Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum?!

ADVERTISEMENT

Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc. Și din toate astea suferă Daniel! Repet, el este un om cu nevoie de tratament pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează! Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el!”, a mărturisit Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu în aceste momente

Rebeca Onoriu subliniază că starea nepotului ei nu este una tocmai bună și riscă să se agraveze pe zi ce trece. Arestul și stresul nu-i fac deloc bine și este conștientă că totul pornind în momentul în care a făcut operația de micșorare de stomac.

ADVERTISEMENT

Daniel, fix acum an de zile, a intrat într-o operație pe care nu trebuia s-o facă. O operație care i-a schimbat viața total! I-a schimbat starea fizică, financiară și sentimentală. De la operație a pornit totul.

Daniel în urmă cu an se bucura de viață și astăzi a ajuns o umbră de om de 60 de kilograme. E într-un divorț, a pierdut o grămadă de bani. El are nevoie de tratament în urma efectelor adverse ale medicamentelor. Faptul că azi vorbim cu el e o minune!”, a mai completat fiica lui Gabi Luncă.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Daniel Onoriu după ce s-a vehiculat că a încercat să se sinucidă în arest

Informația conform căreia Daniel Onoriu ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, în arestul poliției, a fost multe zile subiect de discuție în spațiul public. Din spatele gratiilor, prin intermediul avocaților, Daniel a avut o primă reacție, în care a dezmințit, ba mai mult, a declarat că nu ar face acest gest niciodată.

Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea.

Neg cu vehemență această știre. Și nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice”, a trasmis fostul pilot de raliuri.

ADVERTISEMENT