News

Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații despre crimele de care e acuzat tatăl său: ”Să fie pedepsit”

07.08.2019 | 19:00
Fiica lui Gheorghe Dinca noi declaratii despre crimele de care e acuzat tatal sau Sa fie pedepsit

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații despre crimele de la Caracal. Femeia, locuiește în Timișoara de ani buni și a mai spus că nu a vorbit cu tatăl ei nici după ce a fost pus sub acuzare pentru cele două crime comise. 

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă spune că nu are nimic de ascuns

Fiica criminalului din Caracal, Daniela Dincă a făcut noi declarații despre cazul celor două adolescente ucise. Daniela Dincă a declarat că nu a reușit să vorbească cu tatăl ei în legătură cu crimele pe care le-a mărturisit și că momentan nu se poate pronunța în această privință. „Nu avem cum să luăm legătura cu el”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă.

Daniela Dincă a declarat că nu crede că tatăl ei a avut complici. De asemenea, fiica criminalului a mai spus că își dorește să fie pedepsit cine a făcut așa ceva. „Nu știu dacă tata a avut complici. Cine a făcut să fie pedepsit”, a mai spus fiica lui Dincă, potrivit antena3.ro.

Fiica lui Dincă spune că tatăl ei nu este o persoană violentă
Daniela Dincă spune că nu are nimic de ascuns și că nu face parte din nicio rețea de trafic de minori. Sursa foto: cancan.ro

Daniela Dincă nu crede tot ce se scrie despre tatăl ei

Fiica lui Gheorghe Dincă a mai spus că nu face parte din nicio rețea de trafic de minori așa cum a fost acuzată de unul dintre fostul parteneri de afaceri al concubinului. Afaceristul arădean Nicolae Cilan a declarat că Daniela Dincă racola fete pentru italienii care veneau pe domeniul Artemis Montana. „Nu fac parte din nimic, în curând o să vedeți tot ce am spus.”, a declarat Daniela Dincă.

Fiica lui Dincă a mai spus că tatăl ei nu a fost violent cu ea așa cum s-a scris și nici nu ar fi violat-o. „Nu am nimic de ascuns. Tatăl meu nu a fost violent.”, a mai spus Daniela Dincă. Femeia a mai spus că nu crede tot ce se scrie despre tatăl ei. Fiica criminalului celor două adolescente este de părere că în acest caz se înflorește foarte mult.

Daniela Florentina Dincă, căsătorită Bălan a avut dosar penal după ce a furat 12.000 de lei din casieria farmaciei unde era angajată în Timișoara.