Life

Fiica lui Gică Hagi a îmbrăcat rochia de mireasă! Kira și-a făcut un tatuaj creștin pe față

06.08.2020 | 16:42
Fiica lui Gica Hagi a imbracat rochia de mireasa Kira sia facut un tatuaj crestin pe fata
ADVERTISEMENT

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a îmbrăcat o rochie de mireasă veche de peste 120 de ani. Mai mult, fiica lui Gică Hagi a ales să-și facă și un tatuaj pe frunte, chiar între sprâncene.

Ea a mărturisit că schimbarea look-ului face parte dintr-un proiect de suflet dedicat aromânilor.

Tânăra actriță a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare îmbrăcată în ținute deosebite machedonești.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gică Hagi, în rochie de mireasă tradițională

Kira Hagi este actriță și pasionată de cultură. Ea face parte din diferite proiecte care promovează tot ce ține de aromâni sau teatru, dar și alte elemente din viața artistică. Deși tatăl și fratele ei s-au focusat pe viața sportivă, Kira este o fire sensibilă care și-a centrat atenția pe viața de artist. Astfel, recent, ea a postat câteva imagini dintr-un pictorial inedit, unde a îmbrăcat o rochie de mireasă tradițională din urmă cu 120 de ani. De altfel, ea și-a tatuat pe frunte o cruce, simbol al creștinilor aromâni în urmă cu o sută de ani.

„ Women from different cultures through the eyes of make-up” este un proiect spectaculos, inițiat de doua tinere super talentate Naomi Guttman și Dana Eliza Serdean!

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că am învățat despre simbolistica machiajului din cultura bunicilor și străbunicilor mei, am avut ocazia să port costume tradiționale aromâne vechi de 120 de ani! Unul dintre costume a aparținut fabuloasei poete aromâne Kira Iorgoveanu! Ce onoare!

Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă tradițională
Kira Hagi a îmbrăcat o rochie de mireasă tradițională

Mulțumesc din suflet pentru această ocazie neașteptată și mulțumesc #sutsataarmãneascã pentru că are încredere în mine să fac parte din acest gen de proiecte care îmi amintesc mereu cât de important e să nu iți uiți rădăcinile!”, a scris Kira peInstagram.

ADVERTISEMENT

„ Poate nu v-ați convins că pot să fiu o autentică țărăncuță aromâncă.😀 Din acelasi proiect, “Women from different cultures through the eyes of make-up”, iată-mă într-o alta ipostază, în costumul tradițional “Farserot”! Începe să-mi placă foarte mult, să nu vă mirați dacă o să mă vedeți pe stradă îmbrăcată așa!”, a mai scris tânăra pe Instagram.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: